Vijesti

Bisnode HR u Gradu Sinju

Analitičko-bonitetna kuća Bisnode HR u suradnji s Gradom Sinjom organizira 28. 11. 2019. u Sinju, Alkarski dvori, Kvartiri ul. 17, 21230, poslovni susret na temu bonitetna izvrsnost, posvećen bonitetno izvrsnim trvtkama, kao najznačajnijim akterima razvoja gospodarstva regije u kojoj posluju.

Cilj ovog susreta je da istaknemo najbolji dio sinjskog gospodarstva i Splitsko dalmatinske županije. Želja nam je predstaviti rezultate poslovanja tvrtki ove regije, sa posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne, ali i damo svoj doprinos u povezivanju javnog i privatnog sektora. Vjerujemo da je podrška institucija nadležnih za razvoj gospodarstva Bisnode poslovnim susretima, pokazatelj njihove želje za suradnjom i otvorenosti ka tom dijalogu.

Dio bonitetno izvrsnih kompanija će preuzeti i certifikat bonitetne izvrsnosti, zasluženu potvrdu izvrsnog i kvalitetnog rada tvrtke, koja će ih označiti kao odgovorne i poželjne poslovne partnere, ne samo u domaćoj poslovnoj javnosti, već i na tržištu Europske unije.

A koliko su značajne bonitetno izvrsne tvrtke za HR najbolje govori činjenica da, iako ih je 11,65% od ukupnog broja aktivnih kompanija u HR, njihov udio u ukupnim prihodima države je 68%, u ukupnoj dobiti 75% a upošljavaju 67% ukupno zaposlenih u RH.

Od ukupnog broja kompanija Grada Sinja i Splitsko Dalmatinske županije koje su predale završne račune za 2018. godinu, 8,48% je bonitetno izvrsnih, a one sudjeluju u ukupnom prihodu sa 71,3%, u ukupnoj dobiti sa 93% i zapošljavaju 61% zaposelnika u Splitsko Dalmatinskoj Županiji.

Od ukupnih Tvrtki na području Grada Sinja 6%  je bonitetno izvrsnih tvrtki a one sudjeluju u ukupnom prihodu sa 65%, i zapošljavaju 56% zaposlenika.

Bonitetna izvrsnost označava natprosječnu vrijednost tvrtke Certifikat bonitetne izvrsnosti svrstava certificirane kompanije u sam vrh domaće ekonomije, istovremeno ih stavljajući u ravnopravan položaj sa tvrtkama iz EU, jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji. Osim što je međunarodno priznat, Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti ističe se po transparentnoj, mjerljivoj metodologiji, koju su razvijali europski stručnjaci u toku skoro 30 godina rada ove međunarodne grupacije.

Događaj je besplatan za sve one koji žele sudjelovati. Prijaviti se možete na LINKU.

Broj mjesta je ograničen.

Povezani članci

1 Komentar

  1. Cilj ovog susreta je da istaknemo najbolji dio sinjskog gospodarstva
    HAAAA HHAAAAhhh aHHAH AH AAHHAAHHA

Back to top button