Politika

Blaženko Boban HDZ-ov kandidat za župana SD

Županijski odbor HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije je na svojoj održanoj sjednici 13. travnja jednoglasno podržao aktualnog župana Blaženka Bobana za kandidata HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima.

  • Župan Blaženko Boban je župan koji priča dijelima. Zadovoljstvo je imati takvog kandidata koji je projekte Splitsko-dalmatinske županije približio svim građanima u svakom kraju diljem naše županije. Uz infrastrukturne razvojne projekte dojmljivi su i njegovi demografski projekti koje su općeprihvaćeni i poznati.

Blaženko Boban je čovjek iz naroda te ne sumnjamo u pobjedu na nadolazećim izborima. Županijski HDZ-a pratit će snažno našeg župana u pohodu u novi mandat, priopćeno je iz stranke.

  • Hvala svim kolegama na izvanrednoj suradnji u ovom mandatu u svim našim gradskim i općinskim organizacijama. Pripremili smo program s kojim nastavljamo dalje za razvoj naše županije i svih njenih gradova i općina. Hvala Vam na ukazanom povjerenju, siguran san da ću s vama kao mojim suradnicima imati priliku i dalje raditi na podizanju kvalitete života za sve stanovnike Splitsko-dalmatinske županije, poručio je Boban.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button