Vijesti

Bobiji na primanju kod gradonačelnika Bulja

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj danas je organizirao primanje za učenike i studente koji su primljeni u Prometnu jedinicu mladeži, a koji će tijekom ljetne sezone provoditi aktivnosti nadzora i upravljanja prometom na području Grada Sinja.

Prijemu su nazočili Dušan Ugrin, pomoćnik načelnika za sigurnost cestovnog prometa PP Sinj, Irena Mišević, pročelnica Ureda Grada Sinja i izabrani kandidati Prometne jedinice mladeži.

Na raspisani natječaj za prijem u Prometnu jedinicu mladeži primljeno je 7 kandidata, 4 djevojke i 3 mladića. Njihova zadaća je povećanje sigurnosti i bolja protočnost prometa, ali i pomoć turistima pri snalaženju na području grada Sinja. U PP Sinj prethodno je provedena obuka tijekom koje su se ‘bobiji’ upoznali s načinom rada i zadaćama koje će obavljati.

Prometna jedinica mladeži radit će samostalno i uz policijske službenike Policijske postaje Sinj, te će svakako u idućim danima biti od izuzetne pomoći. ‘Bobiji’ će biti raspoređeni po frekventnim lokacijama u središtu grada, te će biti na raspolaganju do 20. kolovoza.

Projekt financira Grad Sinj, a njegova provedba je u organizaciji PPSinj.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button