Vijesti

Bonovi za humanitarne udruge – “To je samo kap u moru u odnosu na ono što oni rade”

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban u utorak je u Splitu udrugama koje se bave humanitarnim i volonterskim radom uručio bonove u vrijednosti po 1400 eura. „Bonove je dobilo ukupno 38 udruga, a taj dar je samo kap u moru u odnosu na sve ono što ove udruge daju za potrebite na području naše županije. Nemam riječi kojima bih izrazio zahvalnost tim ljudima koji sebe i svoje vrijeme posvećuju onima koji su potrebiti naše pomoći. Cijela zajednica i cijelo društvo moraju naći uzora u ovim volonterima”, poručio je župan.

Ravnateljica Centra Maestral ističe kako im Splitsko-dalmatinska županija uvijek stoji na raspolaganju. „Kad god nešto zašteka, uvijek se javimo Županiji i dobijemo od njih donaciju i suradnju. S ponosom mogu reći da smo pri završetku jednoga EU projekta na kojemu nam je upravo Splitsko-dalmatinska županija bila partner. Preuredili smo zajedničkim snagama naše prostorije na području cijele županije, i u Kaštelima i u Imotskom. Tako zajedničkim snagama širimo usluge u zajednici”, ističe Burazin.

Predsjednica Udruge Anđeli Dijana Aničić kaže kako im svaka pomoć i podrška puno znače. „Najviše nam znači podrška Županije jer na županijskoj razini pokušavamo zadovoljiti potrebe naših korisnika. Velika nam je čast biti među svim ovim ustanovama i udrugama koje rade jako dobar posao. Zahvalni smo i nadamo se da će ovakve podrške biti i više te da će se i drugi ugledati na Splitsko-dalmatinsku županiju”, rekla je Aničić.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button