Vijesti

Božić dolazi – čestitka Sinjske mažoretkinje i Twirling klub Sinj – video

Dragi naši prijatelji i pratitelji ovo doba godine već dugi niz godina je rezervirano za naš tradicionalni Božićni plesni koncert “Djed Božićnjak dolazi u grad” to je jedan od onih nastupa kojem se uistinu svi vesele od onih najmlađih do najstarijih.

Ovo godine  zbog situacije s pandemijom Korona virusa nažalost nismo bili u mogućnosti isti organizirati, te tako razveseliti sve naše mažoretkinje i twirlerice, njihove obitelji kao i mnogobrojne sugrađane koji su naša dugogodišnja vjerna publika.

Kako sve ne bi ostalo samo na dijeljenju objava fotografija i video zapisa iz prethodnih godina, iako je se uspomena jako lijepo prisjetiti, pobrinule su se a tko drugi nego naše trenerice Vesna Samardžić i Tea Pavić i naše predivne cure od najmlađih pa do najstarijih, koje su i nakon zabrane održavanja treninga u dvoranama nastavile marljivo vježbati On Line putem, koristeći aplikaciju Zoom, te za sve nas pripremile predivnu Božićnu čestitku – Božić dolazi.

Sinoć 23.12.2020. u 20i30 našim curama smo omogućili da barem virtualno budu skupa u isto vrijeme na istom mjestu (Zoomu) iz topline doma svog, te da bar na taj način održimo dugogodišnju tradiciju održavanja naših Božićnih nastupa.

U montaži videa pobrinuli smo se da preko fotografija s nastupa iz ove lude 2020, da budu dio ove Božićne čestitke i sve one cure koje nisu mogle sudjelovati na snimanju.

Na kraju jedno veliko hvala svim našim mažoretkinjama i trenerica na uloženom trudu, borbenom duhu, pozitivi u njihovim srcima, radosti i sreći koju prenose svojim predivnim osmjesima, ostanite nam i dalje tako pozitivne i vedre i idemo svi skupa hrabro u budućnost i u nove pobjede, uz blagoslov naše Gospe Sinjske.

Sretan Božić i sretnu Novu godinu svim našim mažoretkinjama, trenericama, njihovim obiteljima, našim dragim sugrađanima, prijateljima, pratiteljima, mažoretkinjama i twirlerima diljem svijeta, čitateljima portala Sinjska rera od srca želi Team Sinjske mažoretkinje i Twirling klub Sinj.

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button