Vijesti

Božićna čestitka župana Bobana: “Neka nam Svjetlo koje rastjeruje tamu zasja u srcu”

Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban uputio je čestitku u povodu Božića. “Kako malo treba za sreću i radost, iznad svega zajedništvo, najbolje su nam pokazali naši nogometaši. S druge strane, svakodnevno smo izloženi lošim vijestima: o prirodnim nepogodama, ljudskim i nacionalnim tragedijama, ratovima, strepnjom za budućnost nas samih i naše djece.
Ipak, Božić, maleni Bog rođen u štalici, nam je danas bliži nego ikad. Svjesni smo da nema mira u svijetu ako nema mira u ljudima. Zato dopustimo da pjesma anđela odjekne u našoj duši. Neka nam Svjetlo koje rastjeruje tamu zasja u srcu kako bismo znali vratiti nadu iscrpljenima i umornima, kako bismo naučili tugovati sa ožalošćenima, ali se i radovati uspjehu sviju oko nas. Neka mir i dobro Božića uđu u svako srce i svaki dom.

S tim mislima, s vjerom i nadom, u zajedništvu našeg vjerskog i nacionalnog bića, svima želim, prije svega dobro zdravlje, obilje ljubavi, mira, snage i zajedništva. Želim vam radostan i čestit Božić te sretnu i uspješnu Novu 2023. godinu”, poručio je župan.

Povezani članci

Back to top button