Ostalo

Božićno – novogodišnja čestitka

Drage sugrađanke i sugrađani,


poruke mira, ljubavi i dobrote koje nam prenosi blagdan Božića, temeljne su vrijednosti na kojima moramo graditi svoje živote.


U Isusovu rođenju, rođenju djeteta svi trebamo prepoznati božansko u čovjeku i ljudsko u Bogu. Čistoća i početak novog života na kraju svake godine simbolično i stvarno bude u nama nadu da dolazi bolje vrijeme, vjeru da u nemoćnom biću leže snaga i smisao na kojima možemo graditi naše živote i sutrašnjicu. Optimizam i vjera u čovjeka potrebni su nam koliko i vjera u Boga. Podijelite svjetlost Božića s onima koje volite, sa svima koji su na bilo koji način dio Vašeg života, sa svima koji su tu oko nas.


Na kraju ove godine, u vremenu pobožnosti, obiteljskog zajedništva, uvažavanja i pomaganja, zahvaljujem vam na svemu što ste učinili i činite za naš Grad!


Svim sugrađanima i prijateljima našega Grada, kao i svim ljudima dobre volje želimo čestit i blagoslovljen Božić te obilje zdravlja, sreće, ljubavi, osobnog i poslovnog zadovoljstva u Novoj 2020. godini.

Vaša gradonačelnica
Kristina Križanac

Potpredsjednik Gradskog vijeća
Anđelko Bilandžić

Djelatnici gradske uprave

Povezani članci

9 Komentara

 1. Hahaha Senzore reka bi naš Mamić PROKLETI BILI NA BOŽIĆ 2019 hahahaha

  1
  2
 2. Takli su me u srce. Hvala vam nasi fotogenični uhljebi, i mi vama zelimo jos vise nerada i jos vise kava po pijaci za vrime radnog vrimena, zivili! I zelim da uvalite jos vise pomno odabranih novih uhljeba u opcinu. Dobro se dobrim vraca.

  2
  1
 3. A di su još savjetnici , Medvid, glasnogovornica Pavić, itd……

 4. Širimo mir, ljubav, optimizam, KAMENOLOME U GLAVICAMA, suosjećanje prema bližnjima, i tako to.

 5. Ako je ova fotka od sada a ne iz doba “ljubavi i jedinstva” a uz ovakav prigodan tekst, onda je ovo licemjerje koje vrijeđa iole razumno čeljade. Opet, ako je fotka stara a tekst novi onda je to zajebancija koja ne priliči uz najljepši blagdan.

 6. Ova slika upravo priliči jer da ima duha Božića onda bi se svi svima izvinili i počeli raditi za ovaj grad a ne se zajebavali na račun građana. Ko je stavio sliku svaka čast poruka je jasna. Neka se ugledaju na Trilj i ostale općine.

  1
  3
 7. Krampus, trilju i ostalim opcina nasa lova je na izvoli, sli ne njihovom zaslugom. Ne budi povrsan.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button