Vijesti

Bronca za KBK Kula na Prvenstvu Hrvatske

U Opatiji se održalo Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u disciplinama Low kick (Juniori i Seniori) i Light contact (stariji kadeti). Na izuzetno posjećenom turniru nastupilo je 267 natjecatelja iz
47 klubova, članova Hrvatskog kickboxing saveza.

U juniorskoj konkurenciji u disciplini Low kick nastupilo je i dvoje juniora iz KBK Kula, Vlade Klarić u kategoriji -67 kg i Gabriela Pavlinušić u kategoriji -56 kg koja je osvojila treće mjesto u svojoj konkurenciji.

U jako velikoj konkurenciji u svojoj kategoriji Vlade Klarić je izgubio u četvrtfinalnoj borbi odlukom sudaca. Vlade je u svom drugom turniru odradio jako dobar meč, i pružio dobar otpor borcu iz Pule.
Gabriela Pavlinušić je pak izgubila u polufinalnoj borbi, borbi za finale od članice šibenskog kickboxing kluba. Gabriela je u borbi pokazala hrabrost i veliki talent, koji će sigurno kroz nadolazeće turnire dolaziti sve više do izražaja.

Treba napomenuti da je osvajanje ove medalje jako bitno, jer upravo medalje sa državnih prvenstava se jedino vrednuju od strane HOO, jer su ovakvi turniri najviši rang natjecanja na razini države.

Sljedeći turnir za natjecatelje iz KBK Kula je već u svibnju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button