Vijesti

Brončani suncokret za Sinj Tourist Board za Povijesno scenski spektakl – predstava: Opsada Sinja 1715

https://www.facebook.com/search/top?q=turisti%C4%8Dka

Suncokret ruralnog turizma 2023.
Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” uz domaćinstvo Osječko-baranjske županije organizirala je svečanu dodjelu nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award”, koju je osmislila gospođa Dijana Katica, stručnjakinja za ruralni turizam.
Suncokret ruralnog turizma projekt je u sklopu kojeg se jednom godišnje ocjenjuju i predstavljaju tradicijski sadržaji, čuva izvornost i povezuju sudionici ruralnoga turizma, a dodjeljuje se u osam kategorija: turistička seljačka gospodarstva, tradicijska domaćinstva, tradicijska gastronomija, vinski i craft turizam, aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru, ruralno turistički projekti te projekti koji imaju zaštićene i marketinške oznake.
Brončani suncokret u kategoriji ruralni turistički projekti dobila je Sinj Tourist Board za Povijesno scenski spektakl – predstava: Opsada Sinja 1715.


Čestitamo i zahvaljujemo svim uključenim u izvedbu i pripremu predstave te ju posvećujem našim preminulim suradnicima prof. Velimiru Borkoviću i Radi Perkoviću, koji su bili jedni od pokretača ovog projekta, a bez čijih znanja, predanosti i ljubavi prema lokalnoj baštini, jeziku i kulturi ni #OpsadaSinja1715. ne bi bila u ovom obliku.

Čestitamo svim nagrađenim i organizatorima na izvrsnoj manifestaciji

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button