Vijesti

Centar za socijalnu skrb ide u ex vojarnu „Ivaniša Nelipića“

S obzirom na dvojbe koje su se otvorile prilikom rasprave o usvajanju Zaključka o korištenje zgrade  koja se nalazi u ex. vojarni Ivaniša Nelipića u Sinju, sagrađene na k.č.br. 725/8 ZGR k.o. Sinj, upisane u Z.U. 617 k.o. Sinj, površine 283 m2, za potrebe obavljanja registrirane djelatnosti Centra za socijalnu skrb Sinj, bez naknade i na neodređeno vrijeme, Grad Sinj je dobio Mišljenje Upravnog odjela za graditeljstvo i prostorno uređenje SDŽ, ISPOSTAVA SINJ.

U tom mišljenu se pojašnjava da se može ishoditi posebna građevinska dozvola za rekonstrukciju, pri čemu nije potrebno formirati posebne građevinske čestice pojedinačno za svaku zgradu.

Dakle sukladno usvojenom Zaključku Gradskog vijeća, očekujemo se skoro zaključenje ugovora, a onda nam ostaje nadati se brzoj realizaciji ovog projekta od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Zašto Grad Sinj i gradonačelnica Kristina Križanac nije ovakvo mišljenje pribavila prije protekle sjednice GV Sinja da se otklone sve nedoumice oko ovog pitanja, teško je razumjeti.

Mišljenje:

Mišljenje_ SDŽ Ispostava Sinj rekonstrukcija Centra za socijalnu skrb u vojarni Ivaniš Nelipić

 

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button