Vijesti

Čestitka Grada Sinja za „VRO OLUJA“

Peti kolovoza 1995. jedan je od najvažnijih dana u hrvatskoj povijesti, dan kada smo pod vodstvom prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana blistavom vojnom pobjedom okrunili svoju višestoljetnu borbu za nacionalnu slobodu i državnu neovisnost, potvrdili svoj međunarodni položaj i osigurali demokratski razvoj našem društvu. Ovaj dan, ujedno je prigoda da iskažemo duboko poštovanje i zahvalnost obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, invalidima Domovinskog rata i svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske.

Čuvajmo naš pobjednički duh, duh zajedništva i domoljublja i nastavimo ugrađivati onaj najbolji dio sebe za bolju budućnost svih nas.

Tom prigodom, u ime Grada Sinja i zaposlenika Gradske uprave, svim sugrađankama i sugrađanima, svim građanima Republike Hrvatske, upućujemo iskrene čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 24. obljetnice Vojno-redarstvene akcije „Oluja“.

Gradonačelnica, Kristina Križanac

Potpredsjednik Gradskog vijeća, Anđelko Bilandžić

Povezani članci

Back to top button