Vijesti

Čestitka Gradonačelnice povodom početka nove školske godine

Drage učenice i učenici, poštovani roditelji, učitelji i nastavnici, u prigodi početka nove školske godine na području naše županije i našeg Grada Sinja, upućujem Vam pozdrave i iskrene čestitke, sa željom da Vam ova školska godina bude ugodnija, radosnija i barem malo uspješnija od prošlogodišnje.
Nadam se da ste, nakon dugih ljetnih praznika, sada odmorni i spremni za učenje i usvajanje novih znanja i vještina, ali i veseli zbog ponovnog susreta s prijateljima i kolegama iz razreda i škole.
Posebnu čestitku u prigodi njihovog prvog dolaska u školske klupe upućujem svim učenicima prvašima koji od danas započinju jedan drugi dio svog djetinjstva, dio odrastanja u kojem će kroz školske programe naučiti mnoge važne spoznaje pomoću kojih će se pripremati za sve nove izazove koje će im život postavljati u skoroj budućnosti na koje će, zahvaljujući i stečenom znaju, moći na najbolji mogući način odgovarati.
Iskreno se nadam kako ćete opravdati sva očekivanja svojih roditelja i sve nade koje oni polažu u Vas. Želim da ostvarene uspjehe proslavljate zajedno u krugu svoje obitelji i prijatelja, a da Vas poneki neuspjeh na životnom putu ne obeshrabri već dodatno motivira na povećani napor, kako bi lakše dolazili do ostvarenja željenih ciljeva i rezultata.
Poštovani učitelji nastavnici i profesori, uvjeren sam kako ćete Vaše odgovorno i zahtjevno poslanje, teškoćama, i problemima s kojima se susrećete usprkos, u cijelosti izvršiti, sve kako bi mladim ljudima koje obrazujete i odgajate, školu predstavili kao mjesto stjecanja novih spoznaja, znanja i iskustava ali i kao mjesto odgovornog ponašanja i uzajamnog poštivanja.
Vama poštovani roditelji, želim da sva postignuća koja će u novoj školskoj godini ostvariti Vaša djeca, primite i proslavite u obiteljskom ozračju uz puno zdravlja, ljubavi, radosti i mira.

Vaša Gradonačelnica Kristina Križanac

Povezani članci

Back to top button