Vijesti

Čestitka povodom Dana neovisnosti

U znak sjećanja na sudbonosnu odluku Hrvatskog sabora 1991. godine, 8. listopada obilježavamo Dan neovisnosti. U tim smo vremenima iskazali odlučnost i hrabrost, te se danas s ponosom prisjećamo trenutaka naše slavne prošlosti u kojima smo stvorili preduvjete za novu i slobodnu Hrvatsku. Veliko poštovanje dugujemo najzaslužnijima za izborenu neovisnost Lijepe naše, hrvatskim braniteljima, koji su pokazali junaštvo i požrtvovnost, na čemu smo im vječno zahvalni.
Naši branitelji i policajci, bili su ti koji su diljem zemlje pomogli u izgradnji naše domovine, što nas čini ponosnima i zahvalnima. Stoga svim pripadnicima 126. brigade HV-a čestitam 27. obljetnicu od osnutka i djelovanja postrojbe.

Imamo obvezu čuvati te vrijednosti i danas, te se i dalje boriti za Hrvatsku kakvu zaslužujemo, posebice u ove dane kada slavimo postizanje neovisnosti, kao jednu veliku pobjedu Lijepe naše.
Želeći da svi zajedno i dalje radimo na dobrobit našeg Grada i Domovine, u ime izvršne vlasti i Gradskog vijeća Grada Sinja svim sugrađankama i sugrađanima, svim građanima Republike Hrvatske upućujemo iskrene čestitke i želimo sretan Dan neovisnosti.

 

Gradonačelnica, Kristina Križanac
Zamjenici gradonačelnice, Denis Glavan i Zlatko Ugrin

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button