Sport

Četiri medalje na internacionalnom kickboxing kupu u Splitu

Danas se u Splitu održao po prvi puta internacionalni kup u kickboxingu na kojem je sudjelovalo 120 natjecatelja iz 14 klubova.
KBK Kula su predstavljala tri natjecatelja koji su osvojili četiri medalje, tri zlatne i jedna srebrena.
Antonio Perković je nastupio u disciplini kicklight (početnici) -69 kg i dominantno prošetao kategorijom pobjedivši u dvije borbe jednoglasnom sudačkom odlukom te je osvojio zlatnu medalju. Perković je također nastupio u disciplini kicklight (regular) -69 kg te u finalu pobjedio borca iz Karlovca također jednoglasnom odlukom sudaca i time osvojio drugu zlatnu medalju.
Petra Glavinić je nastupila u disciplini kicklight mlađe kadetkinje -42kg te osvojila zlatnu medalju.
Tia Milun je nastupila disciplini kicklight mlađe kadetkinje -42kg te osvojila srebrenu medalju izgubivši u finalu od klubske partnerice. Za Tiu je ovo bio prvi turnir na kojem je nastupila otkako se pridružila natjecateljskom timu kluba.
Sveukupno jako dobro odrađen posljednji turnir u ovoj polusezoni za KBK Kula, bez ozljeda, što je najbitnije i sa jako dobrom atmosferom u klubu.
“Ovo je ukupno 23 medalja u ovoj godini (polusezoni) za naš klub, čime potvrđujemo da se kvalitetno radi u klubu, što pokazuje i veliki interes za upise u klub i sama popunjenost”- A.Kulaš.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button