Sport

Coca- Cola Cup 2019. Splitsko-dalmatinske županije otvoren u Sinju

Prvi kvalifikacijski turnir Coca- Cola Cupa 2019. Splitsko-dalmatinske županije održao se jučer, 03. veljače 2019. u gradskoj sportskoj dvorani u Sinju.

Sportska dvorana ”Ivica Glavan Ićo” bila je domaćin za sve ljubitelje malog nogometa i njihove navijače koji su se okupili na prvom ovogodišnjem kvalifikacijskom turniru Coca-Cola Cupa Splitsko-dalmatinske županije. Napete nogometne utakmice igrale su se u dvije kategorije: U15 i U18, a pobjedničke ekipe: Čaporice i Bili plasirali su se na županijsku završnicu Splitsko-dalmatinske županije. Proglašen je i igrač turnira: Damjan Žanko koji je osvojio majicu s potpisom Marcela Brozovića, hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već šestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 100 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Coca- Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button