Ostalo

Crkvene napovijedi za 7 vjenčanja

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

Ženidbene napovijedi:

1. Ženi se Stipe Banić-Škojo, sin Ivana i Tonke r. Vitić, mladić iz Otoka i uzimlje Kristinu Vardić, kći Damira i Vinke r. Jukić. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 26. kolovoza u Satriću.

2. Ženi se Marko Cvetkovski, sin Milana i Dragice r. Rašić, mladić iz Zagreba i uzimlje Ninu Prelas, kći Željka i Marije r. Dodig. Djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u petak, 26. kolovoza u Sinju.

3. Ženi se Toni Miloš, sin Dušana i Vesne r. Munivrana, mladić iz Sinja i uzimlje Anu Romac, kći Ante i Vesne r. Pavić. Djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak, 26. kolovoza u Sinju.

4. Ženi se Mario Šošo, sin Vlade i Ljubice r. Marunica, mladić iz Čitluka i uzimlje Sanju Lelas, kći Zvonka i Ankice r. Šimac. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 26. kolovoza u Sinju.

5. Ženi se Zdenko Alebić, sin Žarka i Anite r. Bilandžić, mladić iz Sinja i uzimlje Elenu Rabić, kći Siniše i Snježane r. Čavara. Djevojka iz Virovitice. Vjenčanje u subotu, 27. kolovoza u Sinju.

6. Ženi se Božidar Milanović, sin Draška i Ilke r. Kovačević, mladić iz Sinja i uzimlje Simonu Poljak, kći Stipe i Sanke r. Arbanas. Djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 27. kolovoza u Sinju.

7. Ženi se Petar Pletikosić, sin Stipe i Sanje r. Vukasović, mladić iz Sinja i uzimlje Anđelu Roguljić, kći Zdenka i Luce r. Vukas. Djevojka iz Čaporica. Vjenčanje u subotu, 27. kolovoza u Čaporicama.

banner

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button