Ostalo

Crkvene napovijedi za 7 vjenčanja

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI:

1. Ženi se Luka Batinić, sin Željka i Katice r. Matković, mladić iz Splita i uzima Antoniju Penić, kći Jerka i Zorke r. Ivanko, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 18. kolovoza u Sinju.

2. Ženi se Andrija Cvrlje, sin Ivana i Snježane r. Jagnjić, mladić iz Glavica i uzima Helenu Poljak, kći Mladena i Anđelke r. Hrgović, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak, 18. kolovoza u Sinju.

3. Ženi se Stipe Labrović, sin Ante i Senije r. Bilić, mladić iz Glavica i uzima Martinu Babić, kći Branislava i Ledi r. Matković, djevojka iz Kölna. Vjenčanje u petak, 18. kolovoza u Voštanima.

4. Ženi se Dražen Galović, sin Ivice i Katice r. Pižić, mladić iz Zagreba i uzima Moniku Labrović, kći Miroslava i Gordane r. Ćurković, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 19. kolovoza u Sinju.

5. Ženi se Jakov Ćurković, sin Mirka i Mladenke r. Odrljin, mladić iz Bitelića i uzima Ivu Batarelo, kći Ivana i Marice r. Marinović, djevojka iz Lučana. Vjenčanje u subotu, 19. kolovoza u Sinju.

6. Ženi se Fabijan Marić, sin Stipe i Boje r. Knez, mladić iz Suhača i uzima Anu Smoljo, kći Ante i Anđe r. Gilić, djevojka iz Lučana. Vjenčanje u subotu, 19. kolovoza u Lučanima.

7. Ženi se Marko Macan, sin Zorana i Irene r. Filipović Grčić, mladić iz Sinja i uzima Andrijanu Dujić, kći Josipa i Milice r. Milenković, djevojka iz Promine. Vjenčanje u subotu, 19. kolovoza u Promini.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button