Ostalo

Crkvene napovijedi za 7 vjenčanja

Ženidbene napovjedi:
◼️ Ženi se Stipe Žanko, sin Šimuna i Tereze r. Maleš, mladić iz Sinja i uzima Moniku Viljevac, kći Laria i Sandre r. Čović, djevojka iz Osijeka. Vjenčanje u četvrtak, 20. lipnja u Sinju.
◼️ Ženi se Jurica Knezović, sin Pile i Senke r. Grčić, mladić iz Sinja i uzima Helenu Tičinović, kći Nediljka i Jagode r. Radman Livaja, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 21. lipnja u Sinju.
◼️ Ženi se Tadej Barović, sin Iva i Tadeje r. Čepon, mladić iz Stona i uzima Antoniu Barać, kći Bruna i Ivane r. Vlajčević, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 22. lipnja u Sinju.
◼️ Ženi se Bože Poljak, sin Ivice i Marinke r. Žuro, mladić iz Glavica i uzima Martinu Runje, kći Nevena i Senke r. Vrgoč, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 22. lipnja u Sinju.
◼️ Ženi se Branimir Marić, sin Josipa i Snježane r. Marković, mladić iz Brnaza i uzima Anu Cvitković, kći Zdravka i Mare r. Vuko, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 22. lipnja u Sinju.
◼️ Ženi se Ante Milanović-Trapo, sin Frane i Anđelke r. Marinović, mladić iz Otoka i uzima Anu Marić, kći Branka i Jagode r. Anušić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 22. lipnja u Sinju.
◼️ Ženi se Bože Vučemilo, sin Ivice i Ivanke r. Šimac, mladić iz Radošića i uzima Jelenu Norac-Kljajo, kći Ivice i Ivanke r. Janković, djevojka iz Otoka. Vjenčanje u nedjelju, 23. lipnja u Otoku.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button