Ostalo

Crkvene napovijedi za 7 vjenčanja

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

Sakrament svete ženidbe žele sklopiti:
1. Ženi se Emanuel Filipović-Grčić, sin Marka i Gordane r. Vučković, mladić iz Sinja i uzimlje Andreu Alebić, kći Stipe i Dragice r. Marinović. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 19. kolovoza u Sinju.
2. Ženi se Josip Projić, sin Ivana i Ivanke r. Bilandžić, mladić iz Brnaza i uzimlje Draganu Gugić, kći Dragana i Marije r. Buljan. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 19. kolovoza u Sinju.
3. Ženi se Stipe Botica, sin Zvonka i Ljiljane r. Krnić, mladić iz Otoka i uzimlje Danijelu Brkić, kći Aziza i Snježane r. Šandrić. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 20. kolovoza u Sinju.
4. Ženi se Dario Grčić, sin Dušana i Marije r. Runje, mladić iz Jasenskog s prebivalištem u Wiesbadenu i uzimlje Simonu Suzio, kći Pasquala i Marie Assunte r. Sacco, djevojka iz Wiesbadena. Vjenčanje u subotu, 20. kolovoza u Sinju.
5. Ženi se Marko Malbaša, sin Stipe i Gordane r. Domjanović, mladić iz Sinja i uzimlje Andrijanu Gašpar, kći Andrije i Joke r. Jureta. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 20. kolovoza u Sinju.
6. Ženi se Marko Jenjić, sin Miroslava i Marije r. Križanac, mladić iz Sinja i uzimlje Jelenu Vučemilović Alegić, kći Mate i Anice r. Klepo. Djevojka iz Vrlike. Vjenčanje u subotu, 20. kolovoza u Vrlici.
7. Ženi se Mario Cvitković, sin Bože i Kate r. Perković, mladić iz Sinja i uzimlje Luciju Babić, kći Nedjeljka i Kate r. Vrdoljak. Djevojka iz Ugljana. Vjenčanje u subotu, 20. kolovoza u Ugljanima.

Povezani članci

Back to top button