Ostalo

Crkvene napovijedi za 8 vjenčanja

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

Sakrament ženidbe žele sklopiti:
1. Ženi se Edminas Antanas, sin Romasa i Beate r. Gotautiene, mladić s prebivalištem u Wuppertalu (Njemačka) i uzimlje Mirkicu Vujanović, kći Mirka i Sonje r. Ruščić. Djevojka iz Sinja s prebivalištem u Wuppertalu. Vjenčanje u srijedu, 3. kolovoza u Sinju.
2. Ženi se Hrvoje Blažanović, sin Stjepana i Marije r. Lujić, mladić iz Zagreba i uzimlje Mariju Župić, kći Ivana i Vinke r. Majić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u četvrtak, 4. kolovoza u Sinju.
3. Ženi se Marino Kovačević, sin Ratka i Mire r. Vukorepa, mladić iz Solina i uzimlje Ivanu Majić, kći Tomislava i Ankice r. Knezović, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u četvrtak, 4. kolovoza u Sinju.
4. Ženi se Goran Filipović-Grčić sin Željka i Zdenke r. Marunica, mladić iz Sinja i uzimlje Gabrijelu Ćavar kći Tomislava i Josipe r. Šimić, djevojka iz Vinkovaca. Vjenčanje u četvrtak, 4. kolovoza u Zagrebu.
5. Ženi se Marko Brčić, sin Ante i Josipe r. Bešlić, mladić iz Trilja i uzimlje Anu Marković, kći Gorana i Mirjane r. Kelava, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak, 5. kolovoza u Sinju.
6. Ženi se Martin Marjanović, sin Jakova i Valentine r. Goreta, mladić iz Gradca kod Drniša i uzimlje Lorenu Šušnjara, kći Nikole i Dijane r. Pavić, djevojka iz Jasenskog. Vjenčanje u petak, 5. kolovoza u Sinju.
7. Ženi se Ludovic Macé, sin Michela i Josiane Andree Stulz M., mladić iz Chemin De Tinjoda (Francuska) i uzimlje Ines Živalj, kći Josipa i Edite r. Jadrijević-Tomas, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 6. kolovoza u Jasenskom.
8. Ženi se Matija Erdelez, sin Ljubomira i Lade r. Abram Vuletić, mladić iz Sinja i uzimlje Jelenu Vučković, kći Zlatka i Ljilje r. Barać, djevojka iz Dugopolja. Vjenčanje u subotu, 6. kolovoza u Dugopolju.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button