Ostalo

Crkvene napovijedi za 8 vjenčanja

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI:

1. Ženi se Ante Jurić, sin Nenada i Jasne r. Jakovljević, mladić iz Zagreba i uzima Tinu Budimir, kći Frane i Slavke r. Jukić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Sinju.

2. Ženi se Josip Rešetar, sin Želimira i Mare r. Ančić, mladić iz Splita i uzima Ivanu Baković, kći Ivana i Maje r. Jerković, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Sinju.

3. Ženi se Mate Labrović, sin Ivana i Anđe r. Labrović, mladić iz Glavica i uzima Anitu Tomašević, kći Ivana i Nevenke r. Barać, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Sinju.

4. Ženi se Jure Dukić, sin Mirka i Niveske r. Benja, mladić iz Košuta i uzima Anđelu Jelinčić, kći Radoslava i Tatjane r. Vučković, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Sinju.

5. Ženi se Jasmin Bilić, sin Munira i Marije r. Galić, mladić iz Kaštel Lukšića i uzima Petru Škarica, kći Nikole i Mirjane r. Smodlaka, djevojka iz Duća. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Sinju.

6. Ženi se Mateo Marić, sin Ivice i Anke r. Vukas, mladić iz Suhača i uzima Petru Vukasović, kći Dalibora i Marije r. Župić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Brnazama.

7. Ženi se Josip Kovačević, sin Nevena i Senke r. Vidosavljević, mladić iz Sinja i uzima Teu Caktaš, kći Zdravka i Marije r. Jurić, djevojka iz Dugopolja. Vjenčanje u subotu, 23. rujna u Dugopolju.

8. Ženi se Šimun Delija, sin Daria i Paulinke r. Pupić-Bakrač, mladić iz Brnaza i uzima Lanu Malbaša, kći Mira i Anđelke r. Tiganj, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u nedjelju, 24. rujna u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button