Ostalo

Crkvene napovijedi za 8 vjenčanja

https://www.facebook.com/Gospa-Sinjska

Napovijedi: Ženi se
1. Bojan Nerlović, Siniše i Ljilje r. Radomiljac iz Splita, i Jelena Milanović – Litre, Milana i Ane r. Maričić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 10. lipnja u Sinju.

2. Ivan Banić pok. Dušana i Gordane r. Modrić iz Sinja, i Marija Balajić Ivice i Marice r. Mušterić iz Karakašice. Vjenčanje u petak, 10. lipnja u Sinju.

3. Dario Černeka, Williansa i Vesele r. Ljuić iz Rijeke, i Silvija Masnić, Ivice i Ljubice r. Varvoda iz Glavica. Vjenčanje u petak, 10. lipnja u Sinju.

4. Darko Čarić, Damira i Jadranke r. Veić iz Brnaza i Josipa Hefler, Antuna i Dragice r. Krišto iz Petrijevaca. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.

5. Frane Bajić, Ivice i Grozdane r. Grozdanić iz Podstrane i Anđela Andrijašević, Nikole i Marije r. Baković iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.

6. Ante Galić, Ivana i Ilonke r. Šušnjara iz Sinja i Mia Jagnjić, Željka i Željke r. Prološčić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.

7. Ivan Pavić, Milenka i Ivanke r. Bilonić iz Sinja i Maja Milanović, Gorana i Ane r. Matković iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Sinju.

8. Mihael Perić, Davida i Janje r. Tokić iz Uskoplja i Zrinka Marić, pok. Joze i Mirjane r. Jagnjić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 11. lipnja u Zagrebu – Susedgrad.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button