Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

https://www.facebook.com/search/top?q=gospa%20sinjska

Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:
1. Mirko Leko, sin Joze i Mladenke r. Mlinarević iz Ledinca, i Lana Gaurina, kći Ive i Ankice r. Kulić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 16. srpnja u Sinju.
2. Ante Lovrić, sin Alberta i Nade r. Mandić, mladić iz Splita i Matea Radonja, kći Mirka i Anđelke r. Topić, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u petak, 16. srpnja u Sinju.
3. Marinko Mravak, sin Dražana i Ive r. Kurtović, mladić iz Gale i Nikolina Poljak, kći Denisa i Marine r. Čačija, djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.
4. Tomislav Župić, sin Damira i Snježane r. Ančić, mladić iz Sinja i Tea Jukić, kći Zorana i Tonke r. Maleš, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.
5. Marco Vuko Tokić, sin Luke i Marije r. Vuko, mladić iz Sinja i Antonela Muslim, kći pok. Ante i Silvane r. Šupljić Knez, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.
6. Mirko Alat, sin Borislava i Šime r. Gaurina, mladić iz Sinja i Marijana Vukman, kći Jerka i Ane r. Vuković, djevojka iz Hrvaca. Vjenčanje u subotu, 17. srpnja u Sinju.
7. Josip Budimir Bekan, sin Ivana i Radojke r. Slišković, mladić iz Turjaka i Marija Kelava, kći pok. Stipana i Anice r. Alebić, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u nedjelju, 18. srpnja u Sinju.
8. Nikola Anušić, sin Nikše i Marije r. Matić, mladić iz Glavica i Katarina Širić, kći Florijana i Snježane r. Jozinović, djevojka iz Dugog Rata. Vjenčanje u nedjelju, 18. srpnja u Dugom Ratu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button