Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

https://www.facebook.com/search/top?q=gospa%20sinjska

Ženidbeni navještaj:
Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:

1. Tino Gaurina, sin Igora i Anite r. Šušnjara sa Suhača, i Anny Žigo, kći Josipa i Tine r. Jelinčić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 27. kolovoza u Sinju.

2. Luka Čačija, sin pok. Ivana i Luce r. Čačija iz Bajagića, i Karla Žigo, kći Tomislava i Franke r. Jagnjić iz Lučana. Vjenčanje u petak, 27. kolovoza u Sinju.

3. Filip Buljan, sin Ivana i Nade r. Runje iz Sinja, i Marina Botica, kći Maria i Ive r. Đonlić iz Sinja. Vjenčanje u petak, 27. kolovoza u Sinju.

4. Ante Bandić, sin Dražana i Ankice r. Dukić iz Sinja, i Hanna Marić, kći Ante i Danijele r. Ratković iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

5. Ivan Čarić, sin Petra i Edite r. Jerkan iz Brnaza, i Jelena Miladinović, kći Tomislava i Zlate r. Kartelo iz Mandaline. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

6. Roko Doždor, sin Ivana i Ane r. Bebić iz Splita, i Petra Pavić, kći Pere i Antonele r. Pletikosić iz Splita. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

7. Ivan Katić, sin Ante i Nediljke r. Botica iz Sinja, i Anamarija Tomić, kći Ivice i Jelene r. Prgomet iz Prološca. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Prološcu.

8. Dino Talaja, sin Zdenka i Snježane r. Labrović iz Brnaza, i Karla Bašić, kći Milivoja i Željke r. Fumić iz Otoka. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Otoku.

9. Kaja Hrabar, sin Zvonka i Anite r. Špika, i Tea Perić, kći Joze i Stipanke r. Medvid iz Splita. Vjenčanje u subotu, 28. kolovoza u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button