Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

https://www.facebook.com/search/top?q=gospa%20sinjska

Ženidbeni navještaj:
Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:

Petar Gelo, sin Tome i Mile r. Gelo iz Zaprešića, i Kristina Vučić, kći Stipana i Ljubice r. Jukić iz Glavica. Vjenčanje u petak, 3. rujna u Sinju.

Josip PerkovićPaloš, sin Ivice i Nediljke r. Rojnica iz Turjaka, i Vedrana Radović, kći Tihomira i Dubravke r. Poljak iz Brnaza. Vjenčanje u petak, 3. rujna u Sinju.

Marko Vrca, sin Vlade i Rajke r. Batarelo iz Sinja, i Ana Kalfić, kći Pere i Šimice r. Andrić iz Zadra. Vjenčanje u petak, 3. rujna u Zadru.

Ante Macan, sin Marinka i Ankice r. Grčić iz Radošića, i Ana–Maria Filipović–Grčić, kći Boška i Agnese r. Krnić iz Zagreba. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Sinju.

Tomislav Feracina, sin Nenada i Mare r. Domazet iz Sinja, i Andrea Dukić, kći pok. Ćire i Mirjane r. Dukić iz Košuta. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Košutama.

Marin Vučković, sin Ivana i Ane r. Bareza iz Sinja, i Kristina Kondža, kći Davora i Anke r. Pletikosić iz Otoka. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Otoku.

Josip Mioč, sin Marka i Nade r. Filipović–Grčić iz Sinja, i Kristina Banić, kći Stanislava i Branke r. Pavić iz Donjeg Doca. Vjenčanje u subotu, 4. rujna u Donjem Docu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button