Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

https://www.facebook.com/search/top?q=gospa%20sinjska

Sakrament sv. ženidbe žele sklopiti:
1. Mario Brkić, Ivana i Davorke r. Kozina iz Studenaca i Jelena Majić, Luke i Vesne r. Milanović – Litre iz Sinja. Vjenčanje u petak, 17. rujna u Studencima (BiH).
2. Ivan Omrčen-Čeko, Frane i Danice r. Blajić iz Otoka i Ivana Kodžoman, Mile i Milice r. Đapić iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 18. rujna u Sinju.
3. Siniša Domnjak, Blaža i Maše r. Glavinić iz Potravlja i Tomislava Grčić, Tomislava i Anke r. Macan iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 18. rujna u Sinju.
4. Marko Pešo, Ante i Zdenke r. Rančić iz Trilja i Lucija Jagnjić, Dušana i Silvane r. Erceg iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 18. rujna u Sinju.
5. Marko Banović, Vrane i Marije r. Šutalo iz Požege i Josipa Budimir, Ivice i Nevenke r. Maleš iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 18. rujna u Zagrebu.
6. Ante Đipalo, Stipe i Marije r. Bilokapić iz Lučana i Ivona Balić, Ivana i Luce r. Mijić iz Dugopolja. Vjenčanje u subotu, 18. rujna u Dugopolju.
7. Stjepan Mladina, Dušana i Dragice r. Perić iz Sinja i Meri Rogošić, Mladena i Katjene r. Marin iz Dugopolja . Vjenčanje u subotu, 18. rujna u Dugopolju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button