Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovijedi:
1. Ženi se Ivan Ćurković, sin Ante i Danijele r. Panza, mladić iz Brnaza i uzima Marinu Cvitković, kći Branka i Mirjane r. Runje. Djevojka iz Karakašice. Vjenčanje u petak, 30. rujna u Karakašici.

2. Ženi se Dino Ramljak, sin Joze i Marije r. Mandac, mladić iz Sinja i uzima Katarinu Colić, kći Marjana i Nade r. Bobić. Djevojka iz Gorice-Raštane kod Zadra. Vjenčanje u petak, 30. rujna u Sinju.

3. Ženi se Ante Buljan, sin Zdravka i Dragice r. Matković, mladić iz Donjeg Bitelića i uzima Ivu Penić, kći Bože i Ivanke r. Poljak. Djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 30. rujna u Sinju.

4. Ženi se Ante Prolić, sin Dražana i Ivane r. Ajdučić, mladić iz Brnaza i uzima Petru Miloš, kći Ivana i Nevenke r. Gulić. Djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 1. listopada u Sinju.

5. Ženi se Niko Perković, sin Joze i Anice r. Propadalo, mladić iz Podhuma kod Livna i uzima Jelenu Cvrlje, kći Frane i Gordane r. Šošo. Djevojka iz Glavica. Vjenčanje u subotu, 1. listopada u Sinju.

6. Ženi se Mario Mandac, sin Dušana i Marinke r. Ivišić, mladić iz Brnaza i uzima Ivanu Vukman, kći Nedjeljka i Mihaele r. Bešker. Djevojka iz Hrvaca. Vjenčanje u subotu, 1. listopada u Hrvacama.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button