Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

ŽENIDBENE NAPOVIJEDI:

1. Ženi se Mario Milan, sin Marinka i Jasne r. Delija, mladić iz Obrovca Sinjskog i uzima Anu Jelavić Šako, kći Josipa i Luce r. Bukva, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 15. rujna u Sinju.

2. Ženi se Ante Milun, sin Damira i Šime r. Gulić, mladić iz Dicma i uzima Danielu Runje, kći Joska i Anite r. Karajko, djevojka iz Karakašice. Vjenčanje u subotu, 16. rujna u Sinju.

3. Ženi se Marko Glavinić, sin Maria i Vanje r. Gabrić, mladić iz Sinja i uzima Martinu Delić, kći Ante i Danijele r. Tabak, djevojka iz Košuta. Vjenčanje u subotu, 16. rujna u Košutama.

4. Ženi se Dado Buljan, sin Zdravka i Dragice r. Matković, mladić iz Sinja i uzima Marinu Jukić, kći Marinka i Nediljke r. Đonlić, djevojka iz Tijarice. Vjenčanje u subotu, 16. rujna u Tijarici.

5. Ženi se Ivan Bilokapić, sin pok. Milana i Valentine r. Vučković, mladić iz Gljeva i uzima Teu Vukasović, kći Frane i Klaudije r. Bebić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 16. rujna u Brnazama.

6. Ženi se Marijo Maras, sin Ivana i Anđe r. Jurišić, mladić iz Glavica i uzima Anamariju Kekez, kći Ante i Gordane r. Vučković, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u nedjelju, 17. rujna u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button