Ostalo

Crkvene napovijedi za vjenčanja

Ženidbene napovijedi:

1. Ženi se Nikola Matas, sin Ante i Ankice r. Marić, mladić iz Brnaza i uzima Ivanu Ćatipović, kći Željka i Ljiljane r. Odrljin, djevojka iz Dicma. Vjenčanje u petak, 6. listopada u Brnazama.

2. Ženi se Petar Bašić-Šiško, sin Joze i Dijane r. Džaja, mladić iz Udovičića i uzima Mirnu Čuguru, kći Ante i Mirjane r. Lipotić-Piroga, djevojka iz Jasenskoga. Vjenčanje u petak, 6. listopada u Sinju.

3. Ženi se Mihovil Cota, sin Paula i Anite r. Džepina, mladić iz Oklaja i uzima Anteu Matić, kći Duje i Tone r. Marasović, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u petak, 6. listopada u Splitu.

4. Ženi se Paulo Marić, sin Ivice i Sanje r. Paštar, mladić iz Brnaza i uzima Martinu Ivandić, kći Ante i Gordane r. Galić, djevojka iz Brnaza. Vjenčanje u subotu, 7. listopada u Sinju.

5. Ženi se Josip Brčić sin Ante i pok. Josipe r. Bešlić, mladić iz Trilja i uzima Klaru Živalj, kći Luke i Marinke r. Poljak, djevojka iz Obrovca Sinjskog. Vjenčanje u subotu, 7. listopada u Sinju.

6. Ženi se Ante Žanko, sin Boška i Anđe r. Labrović, mladić iz Obrovca Sinjskog i uzima Jelenu Vitić, kći Ante i Marije r. Čović, djevojka iz Sinja. Vjenčanje u subotu, 7. listopada u Sinju.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button