Vijesti

Damir Penić – ČIJI JE BAJAGIĆ ?!

U ime Mjesnog odbora Bajagić, obraćam se gradonačelniku Sinja Miru Bulju i cjelokupnoj javnosti. Žalosno je kako naselje Bajagić, ali i cijeli kraj iza rijeke Cetine koji pripada pod djelokrug Grada Sinja u dvije godine mandata potpuno zaboravljen i zapostavljen.

Niti jedna lopata, rasvjetno tijelo ili novi asfalt nije realiziran u Bajagiću, a kamoli ozbiljnija investicija i projekt koji bi ovom prirodnom biseru Cetinskog kraja dao poticaj za daljnji razvoj i povratak mladih.

Opravdano pitamo jesmo li mi građani drugog reda i što se dogodilo pa je gradonačelnik Bulj sva ona obećanja koja je sipao šakom i kapom u izbornoj kampanji zaboravio i prekrižio preko noći.

Nastavi li se ovakva destruktivna i ponižavajuća politika gradonačelnika Mira Bulja i odnos gradske vlasti prema stanovnicima Bajagića, najavljujemo mogućnost organiziranja referenduma o izdvajanju MO Bajagić i pripajanje nekoj od okolnih općina koji će voditi računa o potrebama ljudi ovog kraja ili osnivanje samostalne općine, jer je ovakvo stanje dalje  NEO-DRŽI-VO.

MJESNI ODBOR BAJAGIĆ

PREDSJEDNIK

Damir Penić

Povezani članci

1 Komentar

  1. Znaci ove zadnje dvi godine Bajagić zapostavljen. Bar nije bio zapostavljen prije tih dviju godina.

    1
    1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button