Vijesti

Danas počinju Tripalovi dani u Sinju 2019.

Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo poziva na simpozij Tripalovi dani u Sinju, koji će se održati u Alkarskim dvorima u Sinju, Šetalište A. Stepinca 2, u petak, 7. lipnja 2019. godine.

Simpozij se održava svake godine u lipnju, na temu aktualnu u tom trenutku. Centar Tripalo pokrenuo je Tripalove dane u Sinju 2015., manifestaciju kojom se na prigodan način obilježava povezanost Mike Tripala i njegova rodnoga Grada Sinja.

Ove godine (7. lipnja 2019.), u povodu šeste obljetnice članstva Hrvatske u Europskoj uniji, osnovna tema za raspravu je:

Hrvatska u prvih šest godina članstva u EU: europske vrijednosti u Hrvatskoj ― novoj članici.

Planiraju se dvije panel rasprave:

  1. Poduzetništvo, solidarnost i lokalni razvoj i

  2. Mladi i europske vrijednosti.

 

Program Simpozija možete pogledati OVDJE.

Povezani članci

2 Komentara

  1. Iako sam svjestan doprinosa ka demokraciji i slobodi Mike Tripale nije li upravo uvreda istoj toj demokraciji i slobodi da se simpozij u njeno ime zove po jednome ipak komunističkom, režimskom, nedemokratskom, ne na izborima izabranom političaru i to u zločinačkoj, ne demokratskoj, diktatorakoj, ne slobodnoj državi koja se zvala Jugoslavija a srićon je više nema.

  2. Još kad se vide imena sudionika Jakovina, Josipović, Roglić, Mesić i Pusićka postaje svima jasno da je to skup ideoloških ljevičara i apologeta jugokomunizma upakiranih u najidanje i napijanje na trošak Roglića tobože u ime slobode, demokracije i Mike Tripala.

Back to top button