Vijesti

Danas prosvjed na Mojanci u 15:00 sati – „Svi na Mojanku“

Mjesni odbor Turjaci, u dogovoru s Mjesnim odborom Brnaze, donio je odluku o početku sedmodnevnog, mirnog javnog prosvjeda mještana Turjaka i Brnaza protiv odlaganja vrgoračkog smeća na Deponiju Mojanka.

Centralni skup i ujedno početak sedmodnevnog prosvjeda je, danas u nedjelju, 20. listopada 2019. u 15:00 sati i trajati će do nedjelje, 27. listopada do 16:00 sati, a održavat će se na ulazu u odlagalište otpada Mojanka.

Očekujemo Vas u što većem broju’, stoji u dopisu predsjednika MO Turjaci Stipe Perića.

Inače je na protekloj sjednici Gradskog vijeća Grada Sinja HDZ-ov vijećnik Marko Križanac, predložio da u nedjelju, na dan prosvjeda, svi gradski vijećnici, gradonačelnica i dogradonačelnici dođu na mirni prosvjed te da svojom nazočnošću pokažu kako su uz narod i kako ne žele vrgoračko smeće na Mojanci. Ovom prijedlogu dodao je i još jedan, da se svakom prosvjedniku koji bude eventualno prekršajno gonjen zbog prosvjedovanja, tokom ovih sedam dana, plati iz Gradskog proračuna prekršajna kazna.

Povezani članci

Komentara

 1. Svaka čast Iva!

  Zamisli koja jod i bijeda je Sinj, direktorica čistoće iz Trilja. Kako bi bilo da se smeće od ovih 5+1 jedne općine odlaze uz gospodarsku zinu Čaporice. Ako može fotelja onda trilju primaj i smeće.

 2. Škole u otočkim i hrvatackim rukama
  Vodovod i čistoća u triljskim rukama
  Alka u hrvatackim
  KkAlka u otočkim
  Grad u hercegovačkim
  ….nastavite niz sami…
  Kako bi bilo da mi hidroelektrane preselimo u Sinj da nam refundacijom okupaciju?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close