Kultura

Danas se otvara izložba fotografija volontiranja u Cetinskoj krajini u 2023. godini

‘U Sinju se danas 5.12. otvara izložba fotografija volontiranja u Cetinskoj krajini u 2023. godini. Time se obilježava Međunarodni dan volontera.
Izloženo je ukupno 220 fotografija 21 organizatora volontiranja s prostora 5 Gradova i Općina: Sinj, Vrlika, Trilj, Otok i Hrvace. Izložbu organizira Lokalni volonterski centar Sinj koji djeluje pri Udruzi Srma, a cilj izložbe je promocija cjeloživotnog volontiranja i povećanje vidljivosti volontiranja u lokalnoj zajednici kroz predstavljanje lokalnih volontera i organizatora volontiranja.
Izložba se otvara u 17 sati, Galerija Galotović u Sinju, a bit će otvorena do 10. siječnja 2024. i moći će se pogledati svaki radni dan od 8-13 sati, osim srijedom kada će se moći pogledati od 14-19 sati. Izložba će se od siječnja do ožujka 2024. godine predstaviti i u ostalih 5 gradova i općina putujućom terenskom izložbom.

Svakom organizatoru volontiranja uokvirit će se po jedna fotografija po njihovom izboru koja će im se poslije izložbe darovati u trajno sjećanje na volontiranje i ovu izložbu volonterskog rada, a donirat će im se i ostale fotografije za njihovu foto arhivu.

Izložba se provodi u okviru projekta Lokalnog volonterskog centra Sinj ”Cjeloživotno volontiranje za sve” kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi se u partnerstvu sa 15 dionika – svih 6 gradova i općina u Cetinskoj krajini, 4 srednje i 3 osnovne škole te još 2 lokalna organizatora volontiranja.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button