Vijesti

Danas Sinjski arambaši na HRT-u u emisiji Roberta Knjaza – Znamo li što jedemo?

Sarma je podnaslov osmog nastavka dokumentarne serije Znamo li što jedemo?, koji se prikazuje u ponedjeljak, 7. travnja na Prvom programu u 20:15. Repriza: utorkom u 14:40h.

8. epizoda: Sarma je kraljica blagdanskih stolova i najomiljenija simbioza mesa i zelja u Hrvatskoj.

Otkrijte kako napraviti dobru sarmu i kako ju pravilno omotati. Saznajte kako ukiseliti kupus na balkonu i zašto zelje bolest melje.

Robert Knjaz je najavio i dio emisije o sinjskim arambašima koja je snimana u Sinju.

Upoznajte sinjske arambaše, pogonsko gorivo alkara, i brojne druge rođake sarme u Sar(m)ajevu i Istanbulu, poput japraka, riblje i vegetarijanske sarme.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button
Sinjska rera | web portal Sinja i Cetinskog kraja
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.