TemeVijesti

Danas su idealni uvjeti da ispustite svoj “sadržaj iz crne jame”

Nakon obilnih kiša stekli su se „idealni“ uvjeti da svi oni koji to inače rade, izvrše nelegalno ispuštanje fekalija iz svojih „crnih jama“. Ovo pišemo s dozom sarkazma i to je ponavljamo nelegalno. Prolazeći danas kod Ćosina potoka na predjelu Baljkina mosta smrad je jednostavno nepodnošljiv, ovo nije primjereno nigdje doživjeti a kamoli u centru Grada i to pokraj jedinog sinjskog hotela. Što bi na to sve rekli tisuće turista koji su predviđeni po programu “Sinj u sridu”, da su sada u alkarskom gradu gdje se štuje čojstvo i junaštvo.

Vodočuvari Hrvatskih voda evidentirali su na zadnjem pregledu 30 nelegalnih ispusta fekalnih voda u Ćosin potok. Nisu ih zabetonirali. Nisu navodno utvrdili čiji su.

Projekt Aglomeracije koju NL dr.Jadrijevića godinama najavljuje je ponovno došla u probleme gdje je izlicitirana cijena od preko 100 milijuna kuna veća od predviđene. Još jedan kramp nije upotrebljen u ovom projektu i nema naznaka kada će se i to dogoditi.

Izbori su za Sabor RH 5. srpnja i vjerovati je da će postojati kandidati na listama koji imaju prebivalište u Sinju. Hoće li itko od kandidata dati još jedno obećanje za rješavanje ovog problema, Ćosinog potoka, Karajkove lokve i svih onih područja gdje naši građani hodaju po samim fekalijama pokazati će kampanja.

 

Povezani članci

6 Komentara

 1. Nek Miro Bulj se obeća okupat kad bude Ćosin čist jer naši didi su se kupali u Ćosinom potoku a sto puta je reka da će ga rješit.

  15
 2. Ako se ne slika kod ćosina potoka i ne stavi na svoj fejs.. Ja ću otić i sam otkopat despotušu

  10
  1
 3. Zašto se to zove crna jama kad je u sviju kafena nekužim to. Evo šta je reć kafena jama, ja rečem ditetu crna on će reć ma nije kad je sve kafeno.

  5
  5
 4. Sve sinjske političare laprdala bi trebalo ubacit za vrime bujice u Ćosin potok i zapivat Bebekovu dabogda vas voda odnjelaaaaa

  12
 5. Obeća je Miro Bulj riješit i kanal u Brnazama, pa brnažani moji moga bi ovih dana naletit Bulj i slikat se i reć da će to uvrstit u proračun dok bude pasa naravni u saborskoj menzi, al tek iza izbora..

  8
  1
 6. A bogati sve se diglo radi Despotuše došla NOVA TV Miro Bulj luduje radi par kamiona žala a ovdje direktno govna sinjska idu u Cetinu i to je u redu i to je za piće a ludi li smo.

  8
  1
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button