Sport

Dani otvorenih vrata u KBK Kula

Povodom ovotjednog drugog dijela zimskih školskih praznika koji traju od danas do kraja ovog tjedna iz Kickboxing kluba Kula odlučili su pozvati svu zainteresiranu djecu, osnovnoškolce, na besplatne treninge kicboxinga. Naime, ideja je da se na ovaj način aktiviraju djeca i svom slobodnom vremenu kroz zanimljive funkcionalne treninge i treninge kickboxinga, a prije svega da imaju određenu aktivnost tokom praznika. Bitno je pritom naglasiti da roditelji ne moraju izdvajati nikakva financijska sredstva i da su treninzi za sve osnovnoškolce besplatni. Kroz ovu aktivnost djeca bi upoznala kickboxing kao sport, a također će imati priliku saznati određene značajne stvari o prehrani od trenera iz KBK Kula.

Ukoliko bude interesa, bilo da se radi o jednoj ili više osoba obavezno Vas pozivamo da nam se javite na kontakt broj trenera (0977321275) kako bi imali okviran broj djece koja bi sudjelovala na treninzima.
Plan je da se treninzi održe na otvorenom, odnosno na sportskom igralištu u sklopu dvorane Ivica Ićo Glavan ovaj utorak i četvrtak u 11:00.

Povezani članci

Back to top button