Vijesti

Delegacija grada i mnogobrojni Sinjani u Vukovaru i Škabrnji

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj  u Vukovaru je sudjelovao u koloni sjećanja kojom se danas odaje počast stradanju Vukovara u Domovinskom ratu u sklopu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i žrtvu Vukovara i Škabrnje.

U koloni sjećanja s gradonačelnikom Buljem bili su i mnogobrojni Sinjani koji su nosili hrvatsku zastavu na kojoj se nalazi vukovarski vodotoranj i kruna Čudotvorne Gospe Sinjska koji simboliziraju povezanost Sinja i Vukovara.

Središnji komemorativni program održan je dvorištu vukovarske bolnice, a na memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskoga rata položeni su vijenci i zapaljenje svijeće za žrtve Vukovara.

Gradonačelnik će odati počast i žrtvama Borova naselja i Ovčare te će posjetiti mjesta pogibije heroja, poginulih Sinjana zapovjednika obrane Sajmišta Ivice Poljaka- Sokola i Andrije Alčića.

Delegacija Grada Sinja odala počast žrtvama Škabrnje

Delegacija Grada Sinja koju su predvodili predsjednik Gradskog vijeća Petar Župić i zamjenik sinjskog gradonačelnika Denis Bobeta danas je u Škabrnji odala počast i poklonila se žrtvama Škabrnje. Delegacija Grada sudjelovala je i u koloni sjećanja do Spomen obilježja masovne grobnice te na misi za sve stradale u Domovinskom ratu.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button