Vijesti

Denis Glavan podnio ostavku na mjesto predsjednika KK Alkar!

https://www.facebook.com/alkar.sinj.1

Na službenoj facebook stranici Košarkaškog kluba Alkar objavljena je informacija kako je Denis Glavan podnio ostavku na mjesto predsjednika KK Alkar. Ostavku prenosimo u cijelosti:

Dragi ljubitelji Alkara i sinjskog sporta, nakon gotovo dvije godine provedene na poziciji predsjednika KK Alkar, ovim putem Vas izvješćujem da podnosim neopozivu ostavku na tu časnu dužnost. Zbog aktualne političke situacije u našem Gradu, nisam više u mogućnosti donijeti dodanu vrijednost našem Alkaru koja bi mu osigurala financijsku stabilnost u budućnosti, a pogotovo u nadolazećoj vrlo zahtjevnoj sezoni koja donosi 50 posto više utakmica u odnosu na proteklu. Stoga sam mišljenja da je u ovom trenutku najbolje za Alkara da se povučem i da mu ne budem teret.
Ovim putem bi se zahvalio svima s kojima sam surađivao u proteklom razdoblju, upravi, svim trenerima koji su vodili, kako prvu ekipu, tako i mlađe uzraste, sponzorima, medijima, navijačima, a posebno igračima koji su uvijek davali sve od sebe. Najviše hvala mojoj obitelji koja je imala razumijevanja i strpljenja.
Također bi se zahvalio čelnim ljudima HKS-a s kojim sam imao korektan odnos i koji su uvijek imali razumijevanja za tekuće probleme Alkara.
U razdoblju dok sam bio predsjednik , sa najmanjim proračunom u ligi, Alkar je, u dva navrata, uspio ostvariti temeljni cilj ostanka u HT premijerligi, uz veliki doprinos domaćih igrača. Također me veseli da je postignut napredak u radu s mlađim uzrasnim kategorijama, gdje smo uz suradnju sa školom košarke Alkar ostvarili uspjeh plasmanom četiriju selekcija na poluzavršnicama i završnicama PH. Po prvi put je Alkar bio organizator poluzavršnice PH za juniore, a nakon dugo vremena je oformljena i ekipa Alkar II što je sve skupa služilo razvoju mladih talentiranih sinjskih igrača. Pokušao sam, također, uvesti reda u naplatu ulaznica u čemu sam uspio manjim dijelom. I dalje smatram da je jedini ispravni put da svi gledatelji kupe ulaznicu za utakmice Alkara i da mu tim činom pomognu.
Posljedni potez uprave je bilo dovođenje dokazano uspješnog trenera g. Damira Milačića s kojim, na moju veliku žalost, neću moći nastaviti suradnju. Nadam se da će novi čelnik kluba, zajedno s njim, nastaviti graditi momčad za sezonu koja nam je pred vratima, te nas iznova, sve skupa, subotama uveseljavati na sinjskom i ostalim hrvatskim parketima.
Ovime moja ljubav prema Alkaru ne prestaje, ostajem i dalje njegov vatreni navijač.
Mi smo Sinjani, Alkar je naš!

S poštovanjem!

Denis Glavan

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button