Sport

Derbi Ragbi klub „Mladost“ – Ragbi klub „Sinj“

U 4. kolu PH, danas u 16,00 sati u Zagrebu, susrest će se momčadi Mladosti i Sinja, što je svojevrstan derbi Juga i Sjevera, ali i utakmica koja nosi dodatnu važnost jer se radi o pretendentima na naslov prvaka Hrvatske. Sinj nakon poraza kod kuće traži prekid niza i novu pobjedu protiv jake momčadi Mladosti koja predvođena trenerom igračem, Nikom Jurišićem će zasigurno nametnuti jak ritam igre, i iskoristiti prednost domaćeg terena.

Mladići trenera Grčića imaju težak zadatak da svladaju Mladost koja im je nanijela poraz u finalu Kupa, ali i sama činjenica da su ozljede uzele svoj danak ostavlja Sinj u nezavidnu poziciju. Trener Grčić je istaknuo da ima povjerenja u svoje igrače te je siguran da će odigrati mušku utakmicu i pokušati uzvratit Mladosti za težak poraz u finalu, a kao dodatan motiv ističe prisustvo izbornika Milana Yelavicha koji će promatrati utakmicu i izabrati najbolje za predstojeći reprezentativni ciklus.

Također ove subote na SC “Ivica Poljak “Sokol” i Andrija Alčić” veterani Ragbi kluba “Sinj” u suorganizaciji s veteranima 126. gbr. održavaju veteranski turnir na kojem će sudjelovati ekipe iz Zenice, Zagreba, Siska, Makarske i Splita s početkom u 16h.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button