Vijesti

Dodjela potpora za poljoprivredu – pogledajte tko je dobio i koliko

Obavještavamo poljoprivrednike kako zbog protuepidemijskih mjera, nije bilo moguće  organizirati potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratne potpore u poljoprivredi za 2020. godinu, u prostorijama gradske uprave.  Zbog navedenog, Grad Sinj dostavit će korisnicima putem pošte Ugovore na potpis.

Naime, Grad Sinj objavio je dana 03. veljače 2020. godine Javni poziv za dodjelu potpora male u poljoprivredi. Donesena je i Odluka o dodjeli potpore prijavljenim poljoprivrednicima koji su svoje zahtjeve dostavili na vrijeme te je pravo na potporu ostvario samo dio prijavljenih korisnika jer su sva predviđena novčana sredstva u kratkom roku potrošena.

Prije isplate novčane potpore potrebno je da Grad Sinj i korisnici obuhvaćeni Odlukom o dodjeli potpore, sklope Ugovor kojim obje strane preuzimaju svoja prava i obveze.

Stoga će korisnicima biti dostavljena u omotnici dva primjerka ugovora (2), od kojih jedan (1) primjerak ugovora korisnici zadržavaju za sebe, a jedan (1) primjerak nakon potpisa, trebaju vratiti u Grad Sinj, u omotnici koja će im biti dostavljena uz Ugovor.

Omotnicu s potpisanim ugovorom korisnici mogu vratiti poštom ili osobnom dostavom na ulaz u zgradu gradske uprave u Sinju, na adresu: Grad Sinj,  Dragašev prolaz 24.

Napominjemo da Grad Sinj ne može izvršiti uplatu novčane potpore prije nego zaprimi ugovor potpisan od strane korisnika novčane potpore.

Mole se korisnici da povrat ugovora izvrše odmah po prijemu i potpisu Ugovora, kako bi im Grad Sinj mogao u što kraćem roku isplatiti odobrenu potporu.

 

 

Odluka o dodjeli potpora u poljoprivredi 2020 PDF

 

Tagovi

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close