Politika

Dogradonačelnici Ugrin i Glavan će navijati sat na Kamičku za 40.000,00 kuna mjesečno?

Prođe i drugi mjesec od kada je gradonačelnica Kristina Križanac razvlastila svoje dogradonačelnike Zlatka Ugrina i Denisa Glavana sa svih obveza i funkcija u Gradu Sinju.

Ugrin i Glavan su tako i u kolovozu mjesecu neprimjetno „uzeli“ 40.000,00 kuna s osnova bruto plaće, a da Gradu Sinju i sinjanima koji ih plaćaju nisu pridonijeli ništa. I dok je običan narod, posebno onaj koji teško spaja kraj s krajem se malo opustio i u ovom mjesecu koji je jedini „živi“ mjesec u godini u Sinju, malo više potrošio, ovo dvoje dogradonačelnika je zbrajalo dane i čekalo kraj mjeseca ne vjerujući da će i ovaj mjesec „zaraditi“ navedenih 40.000,00 kuna.

Glavi „krivac“ za ovo stanje je NL dr. Jadrijevića na čelu s dr. Jadrijevićem, koji se nisu javno odrekli dogradonačelnika Zlatka Ugrina i Denisa Glavana i njihovih postupaka po pitanju uzimanja plaće za nerad i ujedno i dogradonačelnici koji se nisu odrekli NL dr. Jadrijevića na čelu s dr. Jadrijevićem, za ovakvo u Hrvatskoj jedinstveno, politički nekorektno i nemoralno ponašanje.

Kamičak najtočniji sat na svijetu?

Da bi se barem malo ublažila ova neugodna situacija, predlažemo da dogradonačelnici Ugrin i Glavan za ovih 40.000,00 kuna mjesečno „navijaju“ i održavaju sat na Kamičku.

Od milja nazvani dogradonačelnici po likovima iz crtanog „A JE TO“ su navodno „švrljali“ već po satu pa su ga riješili na način da je bio van funkcije preko godinu dana.  Sada kada je u funkciji mogli bi ga dogradonačelnici za 40.000,00 kuna navijati i održavati i tada nebi bilo potrebo da išta drugo rade za Grad Sinj.

Pošto njihov projekt „Sinj u sridu“ nije nažalost uspio i na Kamičku po tom programu neće vjerojatno nikada biti naplaćena ni jedna karta posjetiocu za održani događaj, treba smisliti nešto novo.

Sat na Kamičku treba biti najtočniji sat na svijetu. Tada bi turisti, posebno japanci koji pate za točnim vremenom, masovno došli gledati i „naštimavati“ svoje satove po najtočnijem vremenu na svijetu.

Za napomenu sada je najtočniji sat na svijetu s instituta JILA (Joint Institute for Laboratory Astrophysics) Sveučilišta u Coloradu. Ovaj atomski sat je toliko precizan, da ima kašnjenje od jedne sekunde na 5 milijardi godina. Dogradonačelnici Ugrin i Glavan ako se prihvate ovog izazova za dobrobit sinjana, moraju prezentirati da sat na Kamičku ima kašnjenje od jedne sekunde na 6 milijardi godina, uvjereni smo da su oni to sposobni.

Povezani članci

23 Komentara

 1. Pa ovo je za bogu plakat. Pa to triba potrat nogom u gujicu odma kad ih vidimo po gradu. Pa jesu oni normali.

  14
  4
 2. Ajmmmeeee aaajmeee aaajmeeeeee. Ako voliš Sinj mi smo tvoja lista tepa nam je doture jadro a ovako oni vole sinj. Use nase i podase.

  12
  6
 3. Mislim da bih njih dvojica pobijedili i u gradnji suhozida

  10
  2
 4. Kad vas već ide pisanje daj nađite nam odgovore na ova tri pitanja.
  1. Tko je iz gradske uprave javio Kamgradu da postavi ponudu 30 000kuna?
  2.Kolike su nagrade obećane?
  3. Zašto se Kamgrad nije javio na ponovljeni natječaj.
  Odgovor
  Čućese ubrzo 😘

  15
  2
 5. Kike jesi li razmišljala da možda ti navijaš sat nakon lokalnih izbora? A da, imaš ljude uza se koji su omiljeni i mogu ti osigurati mandat.

  16
  2
 6. Bilo bi fer da barem pola plaće daju za socijalno ugrožene obitelji a ne da glume frajere ispod sunčanih naoćala

  13
  1
 7. Nemojte tako!
  Ugrin je zauzet da više ni na derneke ne skače iz padobrana

  11
  4
 8. Oni bar ne troše lovu na nepotrebna i nebitna putovanja i ekskurzije radi fotografije na ferati ili reri. A šta naša HDZ gradonačelnica redovito cini. Svi su oni nepotrebni trošak, i nikakva korist od njih. Ova dvojica tribaju otić svejedno, sramotno je primat tolike pare.

  HDZ može srušit vlast u Sinju kad god oce i pobjediti na izborima al to ne cini. Tu neko nekoga drži za .aja.

  10
  8
 9. Jadrijević nju još drži za jaja i nepašu mu izbori. Kiku se može srušiti na referendumu triba 15 ruku vijećnika i eto izbora. Ajmo koji su to 15 vijećnika neka se pokrene inicijativa o da vidimo ko je za Kiku a ko je za izbore. Bulj Jadrijević Jole HDZ koće.

  10
  1
 10. Sve je u HDZovim rukama. Mogu je srušiti kad god oće. Zato je i vrte ko lutkicu.

  12
  4
 11. Samo vi piskarajte za par stotina kuna, a oni će i ovaj misec u džep spremiti dodatnih 12 tis. Pa recite onda tko je blesav 😂😂😂

  11
  3
 12. Pustite puću da prima plaću i da uzme godišnji u prvom misecu kad je završni račun…

  7
  1
 13. Meni stvarno nisu jasni ovi ljudi i oni koji ih brane. Gospodo jesu ovo činjenice? Jesu! Jel primaju plaću, a ne rade? Jesu! Jel to zakonito? Jeste!
  Jel moralno i etično? E tu smo ekipa… Ovo je sramota da sve što ti je familija izgradila ti srušiš zbog nekoliko plaća koje bi i onako zaradio na drugom mjestu.. To je sramota.. Draža mi je moja kuna, nego tuđih, deset..

  9
  2
 14. Zašto sad branitelji i razne kordinacije ne dignu glas?
  Jesmo li se za ovo borili?

  8
  2
 15. Jebe se Ugrina, on se u dva mandata kao polagač vijenaca naplatio sa milijun kuna…

  6
  1
 16. zašto se niste digli pa napali gradonačelnicu i bivšu pročelnicu kada su išli počiniti kazneno djelo
  namještanjem kriterija u dosluhu sa tvrtkom Kamgrad?
  Miro blesav. Al taj miro i. kontic su uspili utuvit doktoru u glavu da u svoj džep Kristina i suradnica ide staviti buštu. kako li je to kada se drama oko hale razvila i kada je policija odradila što je odradila, se dogodi da pročelnica traži razrješenje. Jeftino da jeftinije ne može biti. Mašite papirima da je sve zakonski.

  11
  1
 17. A je li MORALNO I ETIČNO odabrati pored tvrtki koje joje mogu za isti kvalitet i po istom projektu napraviti halu za 22milijuna kuna odabrati i namjestiti već unaprijed izvođača skupljeg za 10 milijuna kuna. E to znači bit moralna nakaza. To znači bit dno dna, a narod to već shvaća. I neće zaboravit kao što vi mislite😘

  10
  1
 18. Hobotnica ima krake i inspektorskim službama? svak odradi svoje za svoj dio?

 19. Jeste li culi novu vijest u vezi ovoga…u cetvrtak senzacija….bice ludo..ajme ludilo se sprema u cetvrtak..afera agrokor mala beba

  4
  1
Back to top button