PolitikaTeme

Dogradonačelnici Ugrin i Glavan si čestitali novu godinu s 240.000,00 kuna

Došla je Nova godina 2020., zbrajaju se dojmovi iz 2019.g. nekome je bila dobra nekome loša. No sve se zaboravi kada dođe novi dan. Većini je u utorak prvi radni dan, počinju redovne obveze, škola počinje većini učenika, ide se na raznorazne kure za mršavljenje, zbrajajau se minusi na računu i kako proći „lišo“ do prvoga.

Ali imaju dva čovjeka u Gradu Sinju koji za 2019.g. mogu reći da im je bila „berićetna“ ko ni jedna dosad. To su naši dogradonačelnici Denis Glavan i Zlatko Ugrin. Evo recite sebi i jednu osobu koja je u 2019.g. u Sinju mogla dobiti 240.000,00 kuna, a da za to nije ništa uložila, čak ni „prstom nije mrdnula“. Nema je.

E zato su ova dva dogradonačelnika Glavan i Ugrin najzadovoljniji sinjani s 2019.g. i ako se ovako nastavi, biće najzadovoljniji i s 2020.g.

Kažu dogradonačelnici da su ih izabrali građani grada Sinja, pitanje je što bi sada sinjani birali da su znali da će ovako ispasti s NL dr. Stipislava Jadrijevića.

Njih je izabrao i postavio na ta mjesta Stipislav Jadrijević i on je odgovoran za svaku kunu koju su uzeli i koju će uzeti iz proračuna Grad Sinja. Na nama je samo da mjesečno zbrajamo iznose i da ih vam prezentiramo.

Očekivali smo da će dva dogradonačelnika Glavan i Ugrin i NL dr. Jadrijevića barem sinjanima čestitati Božić i Novu godinu, ali ništa od toga, nema njih u Gradskom vijeću, nema ih po gradu, nema ih među svojim narodom.

Eto njih svih u svibnju 2021.g. kada su lokalni izbori da vam po četvrti put prodaju priču kako vole Sinj, da vas pitaju šta je mali završio, di bi mala radila, javite se što god treba… a onda adio kad glasate.

I neka, neka vam priču prodaju i četvrti put.

 

 

Povezani članci

8 Komentara

 1. A bogati ko ovde koga. Pa jadrijeviću šta radiš šta im ne rečeš da daju ostavku pa izgubit ćeš izbore sljedeće…

  11
  4
 2. Uuuuuu jadno nisam to očekiva od Glavana inače mu je brat pokojni bio čestit čovik.

  9
  2
 3. Zakon o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi Članak 40.b Općinski načelnik, gradonačelnik, odnosno župan i njihov zamjenik koji je izabran zajedno s njima mogu se opozvati putemreferenduma. Raspisivanje referenduma za opoziv može predložiti 20% ukupnog broja birača u jedinici u kojoj se traži opoziv općinskog načelnika, gradonačelnika, odnosno župana i njihovog zamjenika koji je izabran zajedno s njima.

  11
 4. Podrska ovoj dvojici, ne kriju da za nerad dobijaju placu. Svi ostali ne rade nista i uz to prodaju maglu da nesto rade. Ovi drugi me vise živciraju. Uhljebi živili, zgazite stoku koja vas bira.

Back to top button