TemeVijesti

Dogradonačelnici Ugrin i Glavan „zaradili“ novu Škodu SUPERB

Došlo je vrijeme Došašća, razdoblja kada se katolici pripremaju za najradosniji kršćanski blagdan Božić. Čitaju se biblijski tekstovi, više se moli i posti, ide se na mise zornice, a izrađuje se i na stol stavlja adventski vijenac s četiri svijeće. Zapaljena je i prva svijeća koja se po nekima naziva i prorokova svijeća.

No tko je u Sinju mogao proročanski predvidjeti, da ćemo imati ovakvu političku situaciju da Sinj politički „vrluda“ po bespućima Hrvatskih političkih opcija. Svemu tome kumovao je opći raspad NL dr. Jadrijevića, gdje su tri vijećnika svaki iz svojih razloga napustila NL dr. Jadrijevića. Sam dr. Jadrijević već jako dugo vremena ne dolazi na Gradsko vijeće, a uredno prima vijećničku naknadu svaki mjesec.

No politički „biseri“ u Sinju su dva dogradonačelnika Zlatko Ugrin i Denis Glavan koji već pet mjeseci uzimaju plaću od cca 20.000,00 kuna bruto svaki, a da je nisu odradili i sada su već „skupili“ dovoljno kuna da mogu kupiti Škodu SUPERB, (200.000,00) kakvu je na račun Grada Sinja kupila i gradonačelnica Kristina Križanac, koja je prilikom te kupnje bila u dobrim odnosima s navedenim dogradonačelnicima.

Ovu situaciju jedino može prekinuti ostaci ostataka NL dr. Jadrijevića na čelu s dr. Jadrijevićem, jer su Zlatko Ugrin i Denis Glavan još članovi NL dr. Jadrijevića. Ili sami dogradonačelnici, dajući ostavku i informacije javnosti tko je „jamio“ kako se izrazio jedan vijećnik. No vidljivo je da oni ne žele dati ostavku, jer ipak su im kune bez mnogo rada, draže.

Povezani članci

8 Komentara

 1. Ispravka: S obzirom da se radi o BRUTO iznosima, novac koji im sjedne na ruke je dovoljan tek za Škodin model Octavia! I to ako se obojica udruže s cijelim plaćama.
  A ako ćemo već pričati o etici i moralu, imamo sličnih primjeraka po gradskim uredima i firmama. S njih možemo prijeći na podobne koji su poslove i na taj način dobili, pa imamo cijele obitelji na grbači naroda dok su oni stručniji i sposobniji bili osuđeni na propast ili emigraciju…

  18
  2
 2. Uhljebistan, hdz, sdp, most i ostali, isto nam se piše sa svima, beru samo sebi, narod se zaboravlja u našoj krajini.. Al za to ima On, koji će požarima, poplavama i potresima da nas sve pomalo riješi.. Pa onda nek nose eure sa sobom.

  11
 3. Jakove, tko je tim “UHLJEBISTANCIMA” to dozvolio? Spadaš li u onih 10% (vjerojatno sam debelo pretjerao) kojima neće pasti na pamet “zvat čovika” kad štogot zatriba ili si pak dio DEMOKRATSKE većine našeg malog grada? Iskreno, mislim da u Sinju, a i u državi vlada apsolutna demokracija i da nam je vlast upravo odraz nas samih!

  4
  3
 4. Koliko lažnih invalida svaki mjesec prima poprilično visoke mirovine koje potroše po kladionicama, kafićima i ispred dućana?
  Šta ste se uhvatili samo ove dvojice?
  Oni su kap u moru!
  Da je dovesti svari na svoje mjesto odavno bi bili Švicarska a ovako smo samo Uhljebistan!

  10
  2
Back to top button