Politika

Dogradonačelnici Zlatko Ugrin i Denis Glavan vratili u sinjski proračun „otetih“ 360.000,00 kuna plaće kao pomoć ugroženim sinjanima

Kao što je poznato dva dogradonačelnika Zlatka Ugrina i Denisa Glavana je dana 08. srpnja 2019. godine, gradonačelnica Sinja Kristina Križanac, razriješila i uskratila je obavljanje povjerenih im poslova. Dogradonačelnici nisu ništa radili, ali su mjesečno primali do 40.000,00 bruto i tako su prikupili 360.000,00 kuna za nešto što nikome u RH nije uspjelo, ne raditi a primati plaću.

Nakon prikupljenih cca 50.000,00 eura u manje od godinu dana, gradonačelnica Sinja Kristina Križanac je odlučila da dva dogradonačelnika Zlatka Ugrina i Denisa Glavana „baci“ na minimalac. Uvidjevši da od sada će primati minimalac, gradonačelnici su odlučili vratiti nemoralno stečene plaće u sinjski proračun, uz naputak da se novčani iznos vrati svim potrebitim građanima Sinja koji se nalaze u teškim životnim uvjetima, posebno onima koji su za njih glasali. Da se i ugroženim poduzetnicima i građanima čiji su prihodi smanjeni zbog koronavirusa isto pomogne od vraćenih sredstava, jer su im isti i davali ove visoke plaće kad je njima kao dogradonačelnicima bilo teško, da nisu radili a primali su plaću.

Tako je NL dr. Stpislava Jadrijevića koja još uvijek podržava ova dva dogradonačelnika pokazala da voli Sinj i sinjane i da još uvijek živi njihov slogan „Ako voliš Sinj mi smo tvoja lista“.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitatelji ovo je prvotravanjska šala!

Tagovi

Povezani članci

Komentara

 1. Nije posteno samo njih dvojicu prozivati za nerad, ljudi docekaju penziju neradeci nista u opcini, sve ih triba prozivati, ovi su bar na minimalcu koji ce bit okoncan uskoro. Razmislite koliko opcina isplacuje placa za nerad × 12 miseci × 40 godina….

  20
  3
 2. Ali ova dvojica su političari i to Jadrijevićevi znači od najgore vrste ne radit a uzimat plaću e to brale nema nigdi.

  19
  7
 3. A Puče šta napravi od sebe okalja si prezime i braću šta ti ovo triba ko prijatelj te molim ostavi ovo sve.

  20
  6
 4. Šta ih napadate, imaju oni svoj prkos i razlog zašto su ostali na plaći. Izać će sa svime o gradonačelnici, al kad za to bude vrime. Vidit ćete čija mater crnu vunu prede.

  14
  13
 5. Pomalo, ovo je najbolja prvoaprilska šala koju sam čuo! 🙂
  Dok mi čekamo oni se perjaju i mole boga da korona potraje

  17
  4
 6. Srićom je korona jer još minimalac nije proša gradsko vijeće koliko se sićam i dalje su na 20 keka misečno.

  13
  6
 7. Lucija, zato sam i napisao da mole boga iako nisam siguran da viruju u njega

  9
  4
 8. A jeste “maštoviti”, točno se očekivalo nešto ovakvo. Dajte uzmite nekoga da vam smišlja šale, barem u Sinju je uvik bilo ‘uncuta.

  4
  14
 9. A šta je sa još 1.300.000,00 kn koje ćemo radi ove dvojice morat platit?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close