TemeVijesti

Dolaze „pametni semafori“ u Sinj, ne gradi se drugi rotor u centru Grada

Na protekloj sjednici Gradskog vijeća, vijećnik SDP-a Nikola Vučković je postavio pitanje Gradonačelnici na koji će se način rješiti problem u Vukovarskoj ulici i to problem sinjskog rotora i raskrižja ispred zgrade „općine“.

Po najavama i odgovoru gradonačelnice Kristine Križanac taj problem bi trebao postati prošlost već do dana Alke i Velike Gospe!

U odgovoru koje je dostavljeno svim vijećnicima, gradonačelnica Kristina Križanac obećaje izmještanje pješačkih prijelaza 80 m od rotora i izgradnju pametnih semafora na mjestu današnjeg križanja ispod zgrade „općine“.  Nema drugog rotora na tom mjestu, jer su analize pokazale da je opcija pametnih semafora bolja za reguliranje prometa. Sve skupa bi trebalo biti gotovo do dana Alke i Velike Gospe, a time i riješene prometne gužve u centru grada – odgovara Gradonačelnica.

Gradonačelnica Kristina Križanac samo nije odgovorila do kojih dana Alke i Velike Gospe, 2019. ili?

Povezani članci

4 Komentara

 1. Dolazi li pametni dotur Jadrijević ikako iz Zagreba u Sinj to je važnije vengo pametni semafori.

  18
  2
 2. drle. jadrijević je svoje ciljeve ostvario. restoran iznajmio,kava radi a kamioni vozaju i sve je svoje ljude uhljebio a vi ako imate sriće ić ćete na sezonu ako nemate primaju irska i njemačka radnike

  18
  3
 3. Ljudi moji šta smo doćekali ništa u Sinju ne fukcjonira i još se rugaju sa nama!

  21
  1
Back to top button