TemeVijesti

Donacija zaposlenika tvrtke Strabag d.o.o. OŠ Marko Marko Marulić i Božićni sajam

Ove su se godine zaposlenici tvrtke Strabag d.o.o. iz MINERAL kamenoloma Križice s podizvođačima kamenoloma odlučili udružiti kako bi blagdansko vrijeme učinili nekome bezbrižnijim i ljepšim. Tim povodom zaposlenici i predstavnici zaposlenika tvrtke Renata Barać i Ivan Ivandić posjetili su Osnovnu školu Marka Marulića i uručili su, uz ugodan razgovor i druženje, u.z. ravnatelju Marku Križancu novčanu donaciju. Odlučeno je da će rukovodstvo Škole donirani novčani iznos proslijediti potrebitim obiteljima učenika.

U ime cijele Škole, u.z. ravnatelj Marko Križanac iskazao je zahvalnost na donaciji toj hvalevrijednoj akciji.

U predvorju škole su ujedno učenici i učitelji postavili štandove sa svojim proizvodima – božićne ukrase, čestitke, sobne biljke, magnete, vrećice lavande, oslikane bočice, ukrasne svijećnjake, zanimljive ogrlice i narukvice, aranžmani od suhog cvijeća itd. koje su svi posjetitelji po povoljnim cijenama kupovali. Posjetitelji su se mogli i osladiti uz nekoliko vrsta kolačića. Tokom sajma školom su odjekivali zvuci božićnih pjesmama.

Uspjeh sajma i prihod koji je škola prikupila je nadmašio sva očekivanja te će Božićni sajam kao i dosad imati humanitarni karakter.

Povezani članci

Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button