Vijesti

Dožupan Stipe Čogelja posjetio TIŠ Ruđera Boškovića u Sinju

Jučer je Tehnička i industrijska škola Ruđera Boškovića u Sinju ugostila dožupana Splitsko-dalmatinske županije Stipu Čogelju, koji je izrazio svoje zadovoljstvo postignućima škole na državnim natjecanjima, ali i samom napretku škole na svim poljima. Razgovori su bili usmjereni na daljnju podrške razvoju obrazovanja i obećanje da će škola dobiti sve potrebne resurse za optimalan rad.

Dožupan Čogelja naglasio je važnost ulaganja u strukovno obrazovanje te istaknuo da će škola dobiti svu potrebnu opremu kako bi nastavnici i učenici imali najbolje uvjete za učenje i rad.

 

Osim toga, u školi su najavljena dva međužupanijska natjecanja koja će se održati u disciplinama Kućne instalacije i Električne instalacije. Ova natjecanja pružit će priliku učenicima da pokažu svoje vještine, steknu dodatno iskustvo te se natječu s vršnjacima iz drugih škola. Spomenuta natjecanja će se održati 12. i 15. ožujka 2024. godine.

Ovaj posjet i obećanje podrške od strane dožupana Čogelje predstavljaju važan korak prema unaprjeđenju obrazovanja u Tehničkoj i industrijskoj školi Ruđera Boškovića u Sinju, čime je ravnateljica Marica Barać jako zadovoljna.

– Ovaj posjet dožupana Čogelje motivira nas da nastavimo s predanošću raditi na razvoju stručnih vještina naših učenika te ih pripremimo za izazove suvremenog tržišta rada. Radujemo se budućim suradnjama i podršci Županije u ostvarivanju naših ciljeva – kazala je ravnateljica Barać.

Povezani članci

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button