OstaloTeme

Dr. Jadrijević spasio od “minimalca” dogradonačelnika Glavana i Ugrina – što je s Glavicama?

Stigla je i prva godišnjica da sinjski dogradonačelnici Zlatko Ugrin i Denis Glavan primaju plaću koju realno nisu zaradili i taj je iznos sada 480.000,00 kuna.

Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća prilikom usvajanja Dnevnog reda na prijedlog nezavisnog vijećnika Zvonka Marasa vijećnici su većinom glasova skinuli prijedlog Gradonačelnice o “bacanju” dogradonačelnika Zlatka Ugrina i Denisa Glavana na minimalac. Za skidanje točke i spas plaće od 20.000,00 kuna dogradonačelnicima je bila većina u Gradskom vijeću. Sinjski HDZ je bio da se ta točka uvrsti na dnevni red, ali nije bilo dovoljno ruku.

Ono što je znakovito u rukama koje su spasile dogradonačelnike od minimalca je MOST i Miro Bulj. Gdje nestao mali čovjek iz Glavica u svemu ovome? Je li ovo organizirao vođa NL dr. Stipislav Jadrijević da spasi svoje poslušnike na teret nas građana i zašto su ruke MOST-a i našeg Mira Bulja spasile do daljnjega dogradonačelnike, te im dale da i dalje pojedinačno primaju po 20.000,00 kuna mjesečno.

Ovako ostaju na visokim plaćama koje nisu zaslužili i ničim ne pridonose Gradu Sinju koje im te plaće svaki mjesec isplaćuje.

Zašto spominjemo Glavice? Koja je poveznica?

U zadnje vrijeme mnoge inicijative iz rodnog mjesta Glavica i neslužbenog “gazde”  Grada Sinja dr. Jadrijevića stižu u medije, o Despotuši, Gredi, nogostupima, kanalizaciji, nekošenju javnih površina, smeću oko groblja, pokreću se inicijative, šeta se uzduž i poprijeko po Glavicama, penje se po stijenama, vozaju se bicikle, mantra se svaku večer kako dalje, ali se nitko ne usudi spomenuti samo jedno u javnim istupima.

“Dragu sadru” i Stipislava Jadrijevića.

Ovo selo već je sustavno zapušteno poslijednih 20 godina i zaista propada u svakom obliku. Sve su ga vlasti prevarile, traže i dobiju glasove, a onda adio glavičani. Zadnjih 12 godina na vlasti je dr. Stipislav Jadrijević, sin Glavica, koji je na zadnjim trima izborima za vođenje Grada Sinja u Glavicama pobjedio. I što su glavičani dobili zauzvrat, par radnih mjesta u općini.

3,5 tisuća stanovnika, najveće naselje Grada Sinja, veći od dosta gradova i općina, dva narodna heroja, 441 NOB borca, stotine branitelja u Domovinskom ratu, bivšeg premijera i predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, dr. Stipislava Jadrijevića, aerodrom, Cetinu…. ali ne pomaže ništa.

I sad pitaju mnogi ruku za izbore, lome se koplja u Sinju između Gradonačelnice i NL dr. Jadrijevića tko je više kriv nakon “razvoda”, ali nema Glavica.

I ovaj nemili angažman dr. Jadrijevića da spasi dogradonačelnike i njihove plaće koji u svojim mandatima nikad nisu spomenuli Glavice, naprosto je neshvatljiv malom čovjeku.

Gospodo, zbog Glavica i vladate Sinjem i red je da se trgnete, lokalni su izbori u svibnju sljedeće godine.

Počnite od plaća dogradonačelnika, 480.000,00 dosad, 480.000,00 do kraja mandata i par stotina tisuća kuna u šest mjeseci nakon mandata, što Vam pripada kao naknada dok se ne snađete i uplatite za Glavice.

 

 

Povezani članci

6 Komentara

 1. Miro bulj –
  sramota ovin činon si izgubio moj glas.
  Srami se.

  38
  3
 2. Doktore srami se! Ne znam kako neko tako moze mrzit svoje rodno misto i unistavat ga. Svi smo pred izbore dobivali telefonske pozive od doktoraša da izađemo, da glasamo. Ti doktoraši sad lade jaja za 10 tisuca u opcini a rupetina u najlipsem dilu glavica sve je veca, stovise planiraju jos dvi. Katastrofa.

  19
  3
 3. Ako je ovo istina, znaci li to da se na isti nacin mogu skupiti glasovi za daljnju devastaciju glavica, od strane istih ljudi. Mislim, tko gura kamenolome u prostorne planove glavica? Tko?

  18
  2
 4. Nek nam uzor budu dicmanjani, dezurstva, nema kopanja i adio.

  15
  2
 5. Svi su nas prevarili, al najvise boli kad te tvoj zajebe.

  16
  2
Back to top button