Vijesti

“Draga sadra” Stipislava Jadrijevića sklopila predugovor s Gradom Sinjem za kupnju zemljišta na Kukuzovcu

Danas, 05. lipnja 2020. godine gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac zaključila je predugovore o kupoprodaji nekretnina na području GZK – Sinj, s trgovačkim društvima „DRAGA SADRA“ d.o.o., Glavice i „UZDA“ d.o.o., Obrovac Sinjski.

„DRAGA SADRA“ d.o.o. je trgovačko društvo registrirano za eksploataciju i proizvodnju sirove sadre te je vodeći proizvođač na području Hrvatske. Na predmetnom zemljištu u površini od 5.531 četvorni metar planira se izgradnja prve faze tvornice za kalciniranje sirove sadre/gipsa. Po stavljanju objekta u funkciju planira se zaposliti pet radnika.

„UZDA“ d.o.o. je trgovačko društvo koje ovom investicijom planira izgradnju proizvodnog i skladišnog prostora. Ukupna površina čestice zemljišta iznosi 6.026 četvornih metara, vrijednost investicije biti će 4.000 000,00 kuna te se planira zaposliti sedam radnika.

 

Povezani članci

11 Komentara

 1. Jadrijeviću uništio si grad Sinj i pritvorio u prćiju svoju.

  14
  4
 2. A GLAVICE pretvorio u jedan veliki rov za raskopavanje …….

  11
  2
 3. Dok je bio na vlasti nisu mu dali na kukuzovac. Sad kad valjda nije na vlasti, može. Ko tu koga podmazuje…?

  9
  4
 4. .. Pogotovo ovi ćelavi prezimenjak poštovanog doktora koji skupa s nekolicinom degenerika uništavaju svoje naselje… A policija piše kazne za 15 preko u Glavicama, a i ova slika kao i brojne mnoge svjedoče da ne natkriveni prolaze i ugrožavaju promet i pješake.. Šerifi doturovi. Di su njima kazne? Il je ovde možda mito i korupcija????? Hm

  9
  5
 5. Slika kamiona govori tisuću riječi, nepropisno ne natkriven, s obe strane ceste po kanal od 2 m, nogostup ne postoji, a rasvjeta svijetli na njivu..
  Blago nama i našoj djeci.. Bravo vladajuća stoko, ovo vam je kraj pa ste iskoristili Kiku za Kukuzovac.. Mrš u Zagreb, gonite otrov sebi u stanove…

  9
  5
 6. Prvo je tio kupit 20 tisuća metara. Kad su mu odbili to sad kupuje 5 tisuća metara. Za projekt mu triba oko 2 tisuće. Ostalo je sve za prodat kasnije. Grad Sinj je postao privatna prčija.

  7
  4
 7. Bit omražen u svom mistu jer bi proda ćaću i mater za novce. Bljak. Fuj.

  4
  4
Moglo bi vas zanimati
Close
Back to top button