Sport

Dujo Talaja poražen na Rumble in the jungle

Ove nedjelje u Kaštel Kambelovcu održano je šesto izdanje sada već tradicionalne borilačke manifestacije Rumble in The Jungle u organizaciji KBK Mornar. Ovaj sportski događaj humanitarnog je karaktera i sva sredstva će ići za pomoć u liječenju hrvatske i svjetske borilačke legende, prvog osvajača K-1 Grand Prixa Branka Cikatića, Hrvatskog Tigra.

Ove godine okupila su se najveća imena do sada, a između ostalih borili su se Hrvoje Sep, Damir Beljo, Ema Kozin. Glavna borba večeri bila je za internacionalnu hrvatsku titulu u superteškoj kategoriji.
U trećoj borbi nastupio je natjecatelj iz KBK Kula Sinj mlada nada kluba Dujo Talaja po prvi puta u juniorskoj konkurenciji u disciplini low kick – 69 kg protiv iskusnog protivnika iz KBK Mornar. Dujo je borbu započeo dominantno, odmah su ušli u razmjenu udaraca bez kalkuliranja, potom se dogodio jedan udarac koji je Duju srušio na pod nakon čega se odmah ustao i bio spreman nastaviti boriti ali trener Kulaš nije želio da se borba nastavi te je istu prekinuo. Nakon ove borbe za Duju slijedi ljetna pauza, iza koje starta s pripremama za nadolazeće turnire i mečeve koji ga očekuju sredinom rujna.

Povezani članci

Back to top button